Fashion, recht uit de doos

suitcase-be-logo
Shoppen. Bij whatmatters hebben we er een haat/liefde verhouding mee. In de door ons uitgekozen winkels een pretje met een glaasje cava in de hand, maar in de grotere ketens een ware martelgang. Eindeloze rijen, ruftende medemensen en klamheid in de lucht, we kunnen het missen als kiespijn.
 
Suitcase3-620x270
De dames en heren van Suitcase dachten er ongetwijfeld hetzelfde over. Het concept? Je geeft je stijl door, je voorkeuren en maten en de stylisten van Suitcase gaan ermee aan de slag. Een paar dagen later krijg je een koffer vol leuke spulletjes bij je thuis geleverd waaruit je kan kiezen. De stukken die je niet wil houden stuur je zonder kosten terug. Leuk toch? Passen en beoordelen doe je gewoon thuis.
Je betaalt enkel de stukken die je bijhoudt. En met merken als Minimum, Filippa K, Essentiel en Tiger of Sweden vind je zeker wat naar je smaak.
De stijladviseurs houden bovendien rekening met je smaak, je budget en je persoonlijkheid. Met een simpel telefoontje zet je ze helemaal op weg. En de kleding is niet duurder dan in je vertrouwde winkel.
img-advisors
Bij whatmatters zijn we alvast overtuigd!
Meer info op www.suitcase.be
Suitcase4

You May Also Like

Back To The Future met de NIKE MAG

Ben je op zoek naar een bijzondere sneaker? Dan moet je zeker Whatmatters blijven ...

Vans komt met sneaker voor echte Harry Potter-fans

Een partijtje zwerkbal op Vans? We moeten eerlijk bekennen, we worden niet wild van ...

We krijgen niet genoeg van hout

Elk goed verhaal begint met een gek idee, als we de heren en dames ...

Hosting door Fraai