Fashion, recht uit de doos

suitcase-be-logo
Shoppen. Bij whatmatters hebben we er een haat/liefde verhouding mee. In de door ons uitgekozen winkels een pretje met een glaasje cava in de hand, maar in de grotere ketens een ware martelgang. Eindeloze rijen, ruftende medemensen en klamheid in de lucht, we kunnen het missen als kiespijn.
 
Suitcase3-620x270
De dames en heren van Suitcase dachten er ongetwijfeld hetzelfde over. Het concept? Je geeft je stijl door, je voorkeuren en maten en de stylisten van Suitcase gaan ermee aan de slag. Een paar dagen later krijg je een koffer vol leuke spulletjes bij je thuis geleverd waaruit je kan kiezen. De stukken die je niet wil houden stuur je zonder kosten terug. Leuk toch? Passen en beoordelen doe je gewoon thuis.
Je betaalt enkel de stukken die je bijhoudt. En met merken als Minimum, Filippa K, Essentiel en Tiger of Sweden vind je zeker wat naar je smaak.
De stijladviseurs houden bovendien rekening met je smaak, je budget en je persoonlijkheid. Met een simpel telefoontje zet je ze helemaal op weg. En de kleding is niet duurder dan in je vertrouwde winkel.
img-advisors
Bij whatmatters zijn we alvast overtuigd!
Meer info op www.suitcase.be
Suitcase4

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

MUSKETON: Als beren Cara Pils drinken

Wat doe je als succesvol grafisch bureau/illustrator als je verdrinkt in de leuke illustraties ...

Deze villa is een pareltje waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Wat zouden we doen als we een keer het grote geluk hebben en zowaar ...

Lekker bootje, die Bugatti Niniette 66

Bij Bugatti claimen ze al de krachtigste, meest exclusieve en ook duurste karretjes op ...