DreamMe, ga uit je dak!

Lig je ’s nachts vaak naar je plafond te staren? Tolt je hoofd van de zorgen of van de drank? De DreamMe zou dan wel eens oplossing kunnen brenen. Met de lens en app tover je je iPhone om in een projector voor op je plafond. Gedaan met die slapeloze nachten of toch op zijn minst iets te doen tijdens het piekeren.
Zet de stijlvolle lens op je telefoon, installeer de app en je kan beginnen projecteren, moeilijker is het niet. Geen geklooi met draden of stekkers.
Voor je begint te dromen om plat op je rug volledige films op je plafond te projecteren of je spiegels te vervangen door een projectie van een vrijend koppel, zodat je dit makkelijk kan naspelen 3 meter lager: zover staat de DreamMe nog niet.
Wat kan DreamMe dan wel?

  • De lokale tijd en het weer doorgeven. Zo kan je je nog eens omdraaien als het toch geen weer is om een hond door te jagen.
  • Een eigen tekst weergeven of schaapjes tellen.

Met de pro-versie kan je ook nog de lokale tijd en het weer in andere steden weergeven, het aantal nieuwe e-mails in je mailbox laten projecteren en de laatste Tweet op je timeline laten doorseinen.
download (1)Bij Whatmatters wachten nog even af. Als het toestel ooit wat meer kan, dan willen we de aankoop wel overwegen. Het bespaart je alvast een stijve nek en kan als het plafondvullend is wel geinig zijn. Maar momenteel vinden we het nog iets te pover uitvallen.
De echte gadgetfreak die ’s nachts echt niets beter te doen heeft moet dit speeltje natuurlijk onmiddellijk kopen!
De lens valt online te bestellen voor € 24,95. Bestellen kan hier

You May Also Like

Bang & Olufsen Beovision 14: Een levend kunstwerk

Met twee redacteurs naast een voltijdse baan, wat voetbal, tennis, de nodige hotspots (lees ...

Nostalgisch gamen doe je op deze Game Boy

Maar niet van Nintendo… Game Boy…pure nostalgie. We moeten een jaar of tien geweest ...

Hosting door Fraai