Doutzen Kroes blijft ons engeltje

Doutzen Kroes is een Nederlands model van 31 die modeshows liep voor onder andere Versace, D&G, Gucci en vele andere topcouturiers. Ook was ze het gezicht van de parfumlijnen Eternity en White Label van Calvin Klein.
thumb_IMG_6502_1024 thumb_IMG_6500_1024
In 2006 sloot ze een contract met het cosmeticabedrijf L’Oreal. Als het gezicht van L’Oréal werd ze het best betaalde model dat Nederland ooit had voortgebracht. Eind 2007 werd Kroes het nieuwe gezicht voor lingeriemerk Victoria’s Secret. Sinds haar contracten met L’Oreal en Victoria’s Secret neemt ze niet meer deel aan de halfjaarlijkse modeweken in Parijs, Londen, Milaan en New York. Als reden gaf ze dat het doel van deze shows, naamsbekendheid vergroten, al was bereikt, en terecht zo blijkt.
thumb_IMG_6499_1024 thumb_IMG_6494_1024
Kroes hoort sinds 2008 bij de vijf best betaalde modellen ter wereld. Ze kreeg op 28 april 2008 haar eigen wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam, wat de redactie van dichtbij is gaan besnuffelen maar daarover later deze week nog meer.
 
Momenteel heeft ze haar engelenvleugeltjes aan de haak gehangen en werkt ze enkel nog voor L’Oreal en juwelenmerk Tiffany & Co.
 
thumb_IMG_6503_1024
Als er iemand is die zich afvraagt hoe deze ravissante dame ‘in shape’ blijft, Whatmatters kent het antwoord. Veel sporten en gezonde voeding. Laat nu net haar zus, Rens Kroes een bekende ‘Foodie’ zijn met een blog, recepten en boeken over ‘Healthy Food’ en dan weet je dat we er hier geen tekeningetje moeten bijmaken.
En laat nu net Rens Kroes onze persoonlijke leverancier zijn van onze nieuwe ‘Food-rubriek’ die we komende week zullen uitrollen. Vergeet de lovehandles, tegen de zomer staat de Whatmatters-redactie zo strak als nooit tevoren. Blijf het volgen als je ook met uw kathedraal van een lichaam binnenkort stevig wilt uitpakken!
 

You May Also Like

Niks polar vortex voor Emily…kleren uit en heet wezen is de boodschap!

Terwijl hier in De Lage Landen de ballen van ons lijf vriezen en er ...

Kippetjes van Hooters stellen jaarkalender 2018 voor!

Neen, geen jaarkalender met gefrituurde chicken wings dit jaar. De fastfoodketen dat wereldwijd bekend staat ...

De 10 heerlijkste seksbommen uit de jaren 90!

We love the 90’s! Hoog tijd dus om ons terug een puberale bakvis te ...

Hosting door Fraai