Betaalbaar & stijlvol

Ondertussen is het bij onze volgers/lezers al wel bekend, whatmatters houdt wel van een mooi klokje. Alleen scheppen we geen fortuinen met onze schrijfsels en kunnen we onze Rolexen op één vinger tellen (niemand moet weten dat we die op een straathoek in Marbella op de kop hebben getikt). Gelukkig is er een nieuw Belgisch merk, Manfred+Cracco dat stijvolle én betaalbare uurwerken op de markt brengt. Wij zijn alvast fan!
 
MG_9140_V2-1024x683
 
Het merk is een geesteskind van Philip Cracco, ex-eigenaar van Accent, de uitzendkantoren met een heel eigen imago. Bij Accent werd immers niet op een kinky personeelsfeestje meer of minder gekeken en de enigszins excentrieke zakenman haalde meer dan eens de pers.
 
Pictures1(1)
Ook het merk Rodania, waar tot voor kort geen enkele man met stijl gespot wenste te worden, werd opgekocht door de heer Cracco. We zijn dus in blijde verwachting van een stevige relaunch van dit merk. Al zal er serieus wat stof van dit mainstream merk moeten geblazen worden.
In afwachting daarvan hierbij alvast een overzicht van enkele Manfred+Cracco exemplaren.
Makkelijk te bestellen via de webshop.

109456_H17_-_MC40008GL

 
 
 
 


 
109449_H1_-_MC40001GL

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Fans opgelet! Ikea komt met eigen T-shirt en truien-collectie!

Je moet er voorlopig wel voor naar Nederland! Echte fans van de Zweedse keten ...

Not-Another-Bill

Verrassingen we zijn er dol op bij Whatmatters in tegenstelling tot verassingen, vergis jullie ...

Datingapp WING laat je vrienden je koppelen!

Datingapps, wij mannen én vrouwen natuurlijk schijnen en maar niet genoeg van te krijgen, ...

Hosting door Fraai