Betaalbaar & stijlvol

Ondertussen is het bij onze volgers/lezers al wel bekend, whatmatters houdt wel van een mooi klokje. Alleen scheppen we geen fortuinen met onze schrijfsels en kunnen we onze Rolexen op één vinger tellen (niemand moet weten dat we die op een straathoek in Marbella op de kop hebben getikt). Gelukkig is er een nieuw Belgisch merk, Manfred+Cracco dat stijvolle én betaalbare uurwerken op de markt brengt. Wij zijn alvast fan!
 
MG_9140_V2-1024x683
 
Het merk is een geesteskind van Philip Cracco, ex-eigenaar van Accent, de uitzendkantoren met een heel eigen imago. Bij Accent werd immers niet op een kinky personeelsfeestje meer of minder gekeken en de enigszins excentrieke zakenman haalde meer dan eens de pers.
 
Pictures1(1)
Ook het merk Rodania, waar tot voor kort geen enkele man met stijl gespot wenste te worden, werd opgekocht door de heer Cracco. We zijn dus in blijde verwachting van een stevige relaunch van dit merk. Al zal er serieus wat stof van dit mainstream merk moeten geblazen worden.
In afwachting daarvan hierbij alvast een overzicht van enkele Manfred+Cracco exemplaren.
Makkelijk te bestellen via de webshop.

109456_H17_-_MC40008GL

 
 
 
 


 
109449_H1_-_MC40001GL

You May Also Like

In de voetsporen van grootvader Jules

Belgen met een verhaal Belgische horloges, je komt ze niet zo vaak tegen. Belgische ...

crosscall-trekker-x4

Adventure-gear : de Crosscall Trekker X4

“C, wat heb jij sowieso met je mee als je op een trip vertrekt ...

Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke ...

Hosting door Fraai