Aanstormend modetalent: Camille Botten

Iedereen herkent het en hoewel het bij ons lang geleden is kunnen we het ons nog levendig voorstellen. Wie is het meisje van de buren waar heel de wijk naar staart maar niet durft aan te spreken? Over welk meisje werd er op school of universiteit steeds gebabbeld? We starten het begin van de week met een topmodel in wording. Camille Botten is een model dat onder contract ligt bij het gerespecteerde Dominique Models en dat op Instagram maar liefst op een trouwe aanhang van een kleine (of grote) veertigduizend volgers mag rekenen. Maar wie is dit aanstormend modetalent? Whatmatters zocht het voor u uit!
Camille, stel je eens voor?
Ik ben 17 jaar oud en afkomstig uit het Brusselse en ben al ongeveer drie jaar bezig als model. Ik studeer toerisme en naast het studeren ben ik model bij het modellenagency Dominique models. Ik ben een grote fashion en food fanaat en ben heel erg bezig met het verder uitbouwen van mijn Instagram.
thumb_IMG_6530_1024
Was model worden een droom van je?
Het was al van kleins af aan een grote droom. Maar ik had nooit durven dromen dat die zou uitkomen vermits ik nooit de power gehad zou hebben mezelf voor te stellen aan een modellen bureau tot ik gespot werd aka gescout door de fotografe Dena Huys. Sindsdien is de bal aan het rollen gegaan.
Beschrijf jezelf eens aan de hand van je goede en minder goede eigenschappen? 
Ik ben een zeer moederlijk persoon. ‘I love to take care of people’. Ze noemen mij ook wel de mama van de vriendinnengroep. Ik maak me snel zorgen in dingen maar dat is bijzaak. Ik ben een zeer actief persoon die weet wat ze wil en dat ook hoopt te bereiken. Koppig kan ik ook zijn maar enkel als het nodig is. Ik ben heel sociaal en dat vind ik een heel leuke eigenschap van mezelf.
thumb_IMG_6529_1024
Heb je een levensmotto?
Mijn persoonlijk levensmotto is, “If you want it work for it”. Deze zin motiveert me keer op keer en doet me herinneren dat hard werken wordt beloond. Mijn favoriete quote is, “If it’s meant to be it will be” en dat is ook zo. Als iets voorbestemd is zal het op een of andere manier zijn weg vinden.
Je hebt veel volgers op Instagram, wat is hier je grote drijfveer?
Ik vraag niet naar volgers, ik wil dat mensen me volgen omdat ze het zelf ook willen, omdat ze iets hebben aan mijn posts. Ik wil mensen kunnen inspireren en ik wil mensen aanzetten tot iets goeds en ze durven laten dromen. Ik krijg zoveel lieve berichtjes van mensen, die ik soms niet kan beantwoorden. Maar bij deze wil ik even meedelen dat het dankzij al mijn volgers is dat ik zoveel moeite en zoveel plezier in mijn Instgramposts steek! Love them all!
thumb_IMG_6531_1024
Dat zullen ze graag horen. Krijg je niet veel aanzoeken via sociale media? Hoe kan men Camille verleiden? Of heb je al een vriend?
Ik heb geen vriend spijtig genoeg ! Maar om mij te moeten verleiden tgoh.. ik ben heel heel erg moeilijk als het op vlak van jongens komt. Verleiden lukt niet echt bij mij. Gevoelens komen spontaan en als ik dat spontane krijg, dan heeft hij mij te pakken, haha.
Wat moet een man volgens u zeker hebben?
Mannen moeten veel respect tonen naar meisjes/vrouwen toe. Ik haat jongens die willen opvallen en met ultra slechte en melige openingszinnen  afkomen. Als ik verder geen contact zoek, mogen ze mij met rust laten!
thumb_IMG_6533_1024
Geef eens een hotspot waar ze u wel eens kunnen tegenkomen voor een hapje of een drankje?
Na school op vrijdag ga ik wel eens naar De Met, een cafeetje naast mijn school. Daarnaast vind ik peck 47 in Brussel wel een aanrader om een lekkere hap te nemen. Voor een goede koffie is mijn favoriet nog steeds Starbucks. Ik hou heel veel van kaneel en kan dit toevoegen aan alles wat ik klaarmaak. Mijn beste vriendin weet dat beter dan iedereen, inclusief haar oma. Als ik daar ga eten strooit ze al gauw kaneel over mijn eten !
Laatste vraag, wat wil je nog bereiken of waar wil je binnen een aantal jaren staan?
Naar de toekomst toe hoop ik eerst en vooral mijn middelbaar diploma te halen en hierna verder te studeren. Ik ben er nog niet uit of ik voor full time model zou gaan (voor een jaar) of meteen verder ga studeren. Ik heb nog even tijd om hierover na te denken! Ik hoop alvast een mooi en boeiend leven voorgeschoteld te krijgen, maar het is natuurlijk mijn taak het zo te maken!
Correct, we wensen u hierbij veel succes! 
Voor dat deze ravissante jongedame vertrok, heeft ze alvast voor onze lezers nog snel een filmpje opgenomen. We delen dit dan ook nog graag met jullie! 
Foto’s: Camille Botten, Mehdy Nasser en Matti Verbeeck
 

You May Also Like

De freespirit van Anjuli Dobbelaere…

Je hebt watervallen en spraakwatervallen. In die eerste zijn we slechts matig geïnteresseerd, zeker ...

Jarige Kate Upton is verkozen tot de meest verleiderlijke vrouw ter wereld

Aldus de rekels van Maxim… “I’m a rebel, just for kicks!” staat er op ...

Meghan Markle, het nieuwe oogappeltje van Buckingham Palace

Het is zover…de flamboyante Prins Harry, zoon van Charles & Diana gaat trouwen. De ...

Hosting door Fraai