Een leuke babbel met model Lotte Feyen

We voelen de jaloerse blikken priemen in onze rug. Je ziet en voelt ze haast denken, “Wat doen die twee snoepers bij dat ravissant, fris en vooral veel jonger ding?” Neen, mijn lieve jaloerse medebezoekers van de koffiebar, wij zijn niet binnen en proberen geen golddigger te versieren. Deze jongedame is een toffe, vlotte en schone jongedame waarmee wij vandaag een supertoffe babbel hebben over onder andere het weer. En neen, niet omdat wij bij Whatmatters wat verlegen zijn of geen inspiratie hebben, wél daar zij dit wekelijks presenteert op Atv, TV Limburg en Tv Oost. Vergeet Sabine Hagedoren, wij presenteren u model Lotte Feyen!
thumb_2.6_1024
Vertel eens, wie is Lotte Feyen? 
 Ik ben 22 jaar, afkomstig van Hasselt en werk voor het Dj Agency Night republik. We zitten vooral in de urban scene en organiseren het evenement ‘Vibestr’ (check it out ). Mijn taak hier is de PR, vip opvolgen, merchandise, Dj bookings,… . In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met fotoshoots en de laatste tijd komen er ook wat commercials of videowerk bij.  And I love to eat!  
  
Hoe lang ben je al met modellenwerk bezig? Hoe bevalt het je? 
 Modellenwerk is begonnen toen ik 16 à 17 jaar was. Het is blijven groeien en ik doe het tot op de dag van vandaag super graag. Ik heb een goed leven en vind het fijn om mooie en leuke momenten vast te leggen. 
 
Was het een meisjesdroom? 
 Het is eerder een passie. Gelijk anderen een passie hebben voor sport, sta ik graag voor de lens. Ik hou ervan om met creatieve mensen om te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen uit te proberen. 
 
Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen? 
Sommige mensen denken dat ik een “Bitch” ben, maar eerlijk…ik heb het beste voor met iedereen. Ik gun iedereen een mooi leven en help overal waar ik kan. I just want everybody to be happy, bubble of love as we say, lacht. 
thumb_2.4_1024
 Heb je een persoonlijk levensmotto of een favoriete quote? 
 “sure the world breeds monsters, but kindness grows just as wild” , try to see the good, try to understand.
 
 Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen? 
 Ik heb een vriend, een jongen van goud.. Hij heeft niet veel moeten doen om me te verleiden. Ik zag meteen dat hij een goeike was. Ik hoop dat ieder meisje de liefde en respect krijgt zoals ik van mijn vriend, ’t is écht één uit de duizend.
thumb_2.3_1024
Waar kunnen we Lotte spotten voor een drankje en een dansje? 
Ik ben vaak terug te vinden in Club Versuz. Ik doe er al een paar jaar hostessenwerk voor en ondertussen is het een beetje een tweede thuis geworden. Voor de mensen die er nog niet zijn geweest, zeker de moeite! 
 
Heb je nog verdere ambities? `
Ik zou graag blijven verder doen hoe ik nu bezig ben, zowel met mijn werk als met mijn modellenwerk. Ook wil ik zeker nog een paar campagnes doen. In september begin ik terug met een extra opleiding event manager daar ik het leuk vind om bezig te blijven en steeds bij te leren. 
Bedankt Lotte, en alvast nog heel veel succes in alles wat je doet! 
thumb_2.7_1024
Wens je meer foto’s te bekijken van deze ravissante dame, check dan zeker haar Instagram.

You May Also Like

Tomorrowland aftermovie (en babe) 2019 is gelanceerd!

Hop naar volgend jaar… Terwijl wij vandaag nog afkicken van een weekendje WECANDANCE, lanceerde ...

Eindelijk! Alle Victoria’s Secret Angels naakt vastgelegd in één sensueel fotoboek

Wij hebben ons kerstcadeautje voor onder de boom al besteld! Al zullen we snel ...

Knappe surfchick Bree Lynn is geen klein toppertje…

What’s in de achternaam… Heeft er iemand ooit al van Bree Kleintop gehoord? Wij ...

Hosting door Fraai