5 onmisbare apps voor singles!

In onze gloriedagen voelden we ons soms ware helden. Tientallen dames werden benaderd en in de vriendengroep van de Whatmatters redactie zaten heuse Casanova’s … of dat dachten ze toch.
In de beginjaren moesten er op een avondje feesten allerhande kunstgrepen uitgehaald worden om met bevallige en ravissante dames in contact te komen. Geen enkele tactiek bleef ongebruikt, met wisselend succes. De legendarische “klem tegen de toog”, is nog befaamd in Antwerpen, evenals het benaderen van de oorschelp.
Pas in onze latere periode van single zijn, kregen we de beschikking over apps. Terwijl we eerder al in de wolken waren met Facebook, ging toen pas echt de hemel open.
Hoewel de Whatmatters redactie ondertussen al in de pampers zit of een relatie heeft met een 11 jaar jongere vriendin, legden we ons oor toch even te luisteren bij bevriende singles. Welke apps zijn momenteel noodzakelijk wil je een vriendin/scharrel/konijn/bijslaapje (schrappen wat niet past) op de kop tikken of mee in bed slepen? Een filmpje of kostelijk gaan eten om daarna in alle vriendschap afscheid te nemen mag natuurlijk ook.
Een kort overzichtje van de 5 must-haves:


HINGE – VOOR DE BETROUWBARE SINGLE

image018

Hinge is eigenlijk een scharnier. Op het eerste zicht verschilt deze app niet veel van Tinder, alleen brengt deze app je in contact met mensen waarmee je gedeelde contacten hebt op facebook. In alle anonimiteit een scharrel op de kop tikken is er dan ook niet bij, je vrienden/vriendinnen later onder ogen komen misschien ook niet meer.

Elke middag levert de app je een overzichtje aan mogelijke matches aan. Voor de gemakzuchtige single dus.


HAPPN – VOOR DE JAGENDE SINGLE 

Happn screenshot

Happen of niet happen, dat is de vraag?  Wij kennen er die altijd happen! Deze app matcht op basis van locatie. Ben je fysiek bij mekaar in de buurt, dan zal deze app je dat laten weten. Passeer je dus een andere single, dan hoef je er geen gras over te laten groeien. Bespringen die handel! ‘Make it happen!’ Even op het hartje klikken en het chatten kan alvast beginnen! Voor degene die hun portefeuille willen trekken is er ook nog ‘charm’. Succes gegarandeerd.

 

LOVOO – VOOR DE FLIRTENDE SINGLE 

Lovoo is een van origine Nederlandse app. Heb je dus het geluk van in de grensstreek te Screen-Shot-2015-08-07-at-16.30.32wonen, dan zou deze app je wel eens kunnen redden of in het verderf storten natuurlijk. Met de flirt-radar (wie bedenkt het) ontdek je onmiddellijk de singles in je buurt en kan je ze contacteren. Blijkbaar circuleren op deze app wel redelijk wat nep profielen. Dus kijk uit! Voor je het weet staar je naar het achterste van een Nederlandse man, of erger nog, omgekeerd.

BUMBLE – VOOR DE VROUWVRIENDELIJKE SINGLE 

screenshot-2015-03-11-11-01-56

Een dating-app, opgestart door een vrouw … Als 2 druppels water Tinder, alleen kunnen enkel de vrouwen hier een gesprek beginnen. Ben je dus van het verlegen type, lijk je op Yoda of steek je uren in het bedenken van een openingszin, dan is Bumble wat voor jou! Een dating-app met diepgang!


TINDER – VOOR DE VOGELENDE SINGLE 

Tinder screen
Hier gaat de Whatmatters redactie zelfs niet over uitweiden. Heb je deze app niet als single, dan was je de afgelopen jaren samen of in een diepe coma. Dagen- & nachtenlang ongekend plezier gegarandeerd met deze app. Hadden ze deze app 3 jaar vroeger gelanceerd … soit.

 
 
Uiteraard en ongetwijfeld zijn er nog ontelbare andere apps. Voelen jullie je geroepen om er nog te delen, hou jullie zeker niet in. Zo helpen jullie ook nog eens een medemens!
Niet single en toch appen? Dit is op eigen risico! De Whatmatters redactie kan hier niet voor verantwoordelijk gesteld worden.
 

You May Also Like

Whatmatters Road Test: Audi RS6 Avant (2020)

“Probably the best car in the world” Een slogan uit onze mond die kan ...

3 locaties om een bescheiden vrijgezellenfeestje te houden

Ja, je kan inderdaad verkleed door de stad trekken op de bierfiets. An sich ...

WINE, DINE & 69: MIJMERINGEN OP ZONDAG

Onder de vorm van een wekelijkse column schrijven de Whatmatters redacteuren elkaar een brief. ...

Hosting door Fraai