7 tips om vandaag nog een vriendin op de kop te tikken

Nee, dat bedoelen we uiteraard niet letterlijk! Met zulke acties willen wij niet met zulke fratsen in de media komen. Als Whatmatters man deel je immers geen tikken uit, tenzij zachtjes op de bips!
Bon, ben je er ook nu weer niet in geslaagd van aan een lief te geraken op Valentijn en is dit niet uit budgettaire overwegingen? Bij Whatmatters helpen we je uit de nood! Hier zijn alvast nog 7 tips om nog vandaag mee aan de slag te gaan! Zo strik je misschien vandaag toch nog die droomprinses, die achteraf ook blijkt naar toilet te gaan, niet zo geweldig te kunnen koken en even jaloers te zijn als je vorig vriendin. Veel succes !
 
12514851843_4355ec4a30_z

 • Tinder
  Smeer die vinger maar in of overweeg zelfs je creditcard te trekken voor onbeperkt plezier. Swipe links en recht en wees vandaag niet te kieskeurig, moest je dat anders al zijn. En weet, je wordt door al die perfect bewerkte foto’s toch al voor de eerste keer opgelicht.

 

 • Andere social media
  Pleur je Pinterest board vol (uit tactische overweging mogen we hopen), strooi melige beelden op Instagram en bombardeer Facebook met intelligente quotes. Niks mis met het beginnen van een strategisch chatgesprek!

 

 • Whatsapp
  Scroll eens rustig door je geschiedenis en ga gerust een paar jaar terug. Wie heb je al even niet meer gehoord of had je op een beter moment in je liefdesleven geparkeerd onder het motto: “te weinig”? Misschien tijd om het stof er eens af te blazen? Vandaag is iedereen kwetsbaarder dan op een andere dag, hou dat in het achterhoofd!

 

 • Bezoek één van de vele events vandaag
  Doe die blitse stappers aan, duffel je in en vergeet je paraplu niet. Bezoek één van de vele events die vandaag doorgaan. Geef je ogen de kost, loop in de kijker en knoop gesprekken aan. Let op, elke vreemde vrouw aanspreken, doet je raar en NIET aantrekkelijk overkomen. Doseren is de boodschap. Neem bij voorkeur een vriendin mee en kies deze doelbewust. Dit maakt het aanspreken van andere dames minder bedreigend! Blijkbaar is er toch al eentje van hetzelfde geslacht die je vertrouwen schenkt.

 

 • Schrijf je vandaag nog in op Parship, EliteDating of een andere site
  Als je dit vandaag nog doet is het ongeacht het succes, steeds een makkelijk te onthouden datum. Het is zondag en Valentijn, alle singles zijn actief op deze sites.

 

 • Ga vanavond/vannacht op stap
  Ga dansen of ga wat drinken in de je favoriete bar. Detecteer vooral de dames die er schijnbaar als 5de wiel aan de wagen bijstaan of zitten. Heer en dame, jongen en meisje, het zouden wel eens koppels kunnen zijn, deze laat je vandaag met rust. Dames die rond 21u al stevig in de wind zijn hebben waarschijnlijk wat verdriet te verdrinken. Heb hier oog voor! Probeer zelf lang genoeg nuchter te blijven. Lukt dit niet, stel je dan strategisch op bij de uitgang en bekijk wat er nog rest net voor sluitingstijd. Kies ook een locatie kort bij huis, het zal je maar overkomen dat je in een alcoholcontrole rijdt , opgezet door single agenten.

 

 • Blijf ook na vandaag lekker alleen
  Feesten, drinken, je eigen geld opbrassen en doen wat je wil? Euh, waarom zou je dat opgeven?

 
4377397720_9b18c7de5c_z
 
 

You May Also Like

budget-holiday

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge

HET moment van het jaar is wederom aangebroken. De periode waar iedere werkende (en ...

Kevin's opinie l De fluit van Romelu Lukaku

Het mag misschien verrassend klinken, maar ik zou eens graag een dag de fluit ...

Dit waren de beste Whatmatters-momenten in 2019

Wat een jaar! Ja hoor! Wat hebben wij weer het jaar ingezet als een ...

Hosting door Fraai