Valentijn vieren voor singles

Voor de Whatmatters-redactie is de tijd van gluren en schuren al eventjes voorbij. Tuurlijk hebben wij ons in het verleden dikwijls genoeg vergrepen aan halve houdgrepen om net voor het sluiten van een etablissement nog snel een deerne mee te ritsen om toch maar niet alleen te hoeven slapen. Je kent het wel, bij de laatste drie slows in een danstent, wat onder de redactieleden gekend stond als ‘The Resort of The last Hope’, de speurneus opzetten en uzelf nog drie kansen geven om te scoren. Of we  topspitsen waren die deze voorzetten in extremis lekker binnen kopten, laten we in het midden maar we kunnen toch stellen dat we na de match geregeld voldaan onder de douche stonden.
In ieder geval, scoren hoeven wij niet meer en commercieel gezind wij zijn, overladen wij onze deerne op Valentijn met cadeaus en schuiven we met onze voetjes vanavond verstrengeld in elkaar onder tafel. Maar Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als ze geen alternatief heeft voor de single lezer.
Valentijn voor singles? Het kan. Dit jaar organiseert singlesorganisatie SmartVibes vanavond, zaterdag 13 februari, een Valentijnfuif voor alleenstaanden boven de 21 jaar  in Café Local in Antwerpen (ooit voor ons ‘Resort of the Last Hope’).

 

You May Also Like

Brasserie 28 in het centraal station van Brussel

Als er een nieuwe brasserie de deuren opent zijn we er natuurlijk als de ...

Whatmatters On Tour: elrow Town Antwerp (én foto’s van de knapste festivalgangers)

Een geslaagd feestje tussen 17.000 uitzinnige feestvierders… We fronsten even de wenkbrauwen toen we ...

BARDIN: een nieuwe instaproof hotspot in Antwerpen

Is het maar een indruk of komen er tegenwoordig minder hotspots bij dan een ...

Hosting door Fraai