Weekendtip: Kunst met een kleine k

Omdat het bij Whatmatters niet altijd feestjes, catwalks of drankfestijnen dienen te zijn en het tegenwoordig vaak eerder pampers, shoppingcentra en een wandeling door Geel centrum is, geven we jullie voor dit weekend eens een andere tip.

Dit weekend kan je in Tour & Taxis immers de Affordable Art Fair bezoeken. Omdat we onze ‘goede’ smaak graag etaleren, maar er ook geen miljoenen voor over hebben, is deze beurs een kolfje naar onze hand.

Maar liefst 95 gallerijen en kunstenaars exposeren er hun werk. Je kan er aardige stukken moderne kunst op de kop tikken van artiesten die nog moeten doorbreken. Misschien geen slechte investering? Je zal maar de volgende Herman Brood ontdekken, al wensen we niemand een sprong van het Hilton toe.

Er zijn workshops waardoor je zelf aan het kliederen kan slaan moest je ambitie hebben. Ook voor de kinderen is er trouwens heel wat te beleven.

Je vindt er kunstwerken tussen de 60 en 6.000 euro en als je genoeg koopt of lang genoeg blijft hangen, heb je bovendien alsnog je portie drank & eten binnen. Ook meegenomen, er zijn er na afloop van de beurs, feestjes, ALTIJD!

Twee artiesten om de gaten te houden?

Ons vielen alvast de werken van Stefanie Schaut en Amandine Levy op. Te ontdekken en te kopen op de Affordable Art Fair. Gewoon doen!

Stefanie Schaut – www.stefanieschaut.com 

stefanie Schaut 2 Stefanie Schaut 4

 

 

 

 

 

Amandine Levy – www.amandinelevy.carbonmade.com

Amandine Levy amandine levy

 

 

 

 

 

 

 

Affordable Art Fair – Tour & Taxis Brussel – www.affordableartfair.com – 26/29 februari

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters Travel: Dit is het meest fotogenieke hotel ter wereld

Er mag royaal met # gegooid worden!  De vakantie komt eraan, of is voor ...

Miss Exclusive 2018: Whatmatters was erbij!

In het ravissant aangeklede Casino van Knokke vond op 27 januari 2018 de finale ...

De Invasie van Antwerpen!

Heel eerlijk? Tot vandaag was bij het woord invasie, het eerste wat bij de ...

Hosting door Fraai