Vul dat gat in je collectie

 

Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het andere redactielid van Whatmatters een zwak voor schoenen. Sneakers meer bepaald. “Very in touch” met zijn vrouwelijke kant dus, maar wat maakt het uit, zolang iedereen maar gelukkig is.

Niet dat een ombouwoperatie zoals bij Bruce, die plotsklaps Caitlyn Jenner werd eraan zit te komen, maar toch.

Surfend op het wereldwijde web botsten we in elk geval weer op een pareltje van één van onze favoriete merken FILLING PIECES.

Dit Amsterdamse high-end sneakermerk wil een brug slaan tussen streetwear en high-fashion en slaagt daar naar onze bescheiden mening wonderwel in.

Deze handgemaakte pareltjes komen uit Portugal, zitten als gegoten en bestaan uit het fijnste Italiaanse materiaal. Europa aan je voeten!

Op de website vonden we onderstaande ‘limited edition’ terug. In samenwerking met The Butcher Amsterdam ontwierp het merk een opvallend zwart en blauw sneakertje met het logo van de burger bar. Enkel beschikbaar voor het personeel. Onze sollicitatie is alvast vertrokken!

 

IMG_0031-992x661

 

Ook andere modellen weten ons wel te bekoren. Shoppen doe je in de webshop of bij Renaissance, Verso, Boyen, Smets Premium Store, Wellens of New Check Point. Kies maar uit!

IMG_7469-1920x1280 IMG_7546-1920x1280

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Dé sneakertrends voor 2016

Heel geregeld brengen we nieuws over sneakers op Whatmatters. De tijd dat die enkel ...

Altijd georganiseerd met KNOMO

Schrijfgerief, notablokjes en tassen: ondergetekende redacteur kan er niet genoeg van hebben. Als er ...

Shany Dejonckere, weinig woorden, mooie daden

Het is vandaag woensdag…een dag in het midden van de werkweek…niet goed wetende of je ...

Hosting door Fraai