Fris en fruitig de week beginnen!

 

logo
Het weekend dat is pure ontspanning. Zo tegen de middag uit je bed kruipen, met barstende hoofdpijn, en weinig zin om je lichaam een grondige onderhoudsbeurt te geven.

Maandag is al een heel ander verhaal! Voor de meeste start dan de werkweek en dan kom je maar beter een beetje fris voor de dag.

Recent ontdekten we bij Whatmatters de webshop MANSLY. Deze van origine Nederlandse webshop biedt een overvloed aan producten om er fris en fruitig bij te lopen. Specifiek voor de man!

Netjes opgedeeld in overzichtelijke categorieën, vind je er alles om te knippen, scheren, scrubben, en wrijven. Topproducten die je lichaam en alle beharing op en rond je lichaam in vorm of in de plooi houden.

Je vindt er de meest bizarre merken met namen als: Damn Good Soap , Uppercut Delux, Heroes on socks en Leonis Barbam. Stuk voor stuk leuke, toffe producten, die kwaliteit leveren en waar je laatst opgepikte scharrel van zal opkijken moest ze de badkamer in strompelen.

damn-good-soap

 

Een klein familiebedrijf uit Utrecht waar plezier centraal staat. Ambachtelijke producten voor de baard en het lichaam, zonder conserveermiddelen. www.damngoodsoap.com

 

heroes-on-socks

 

Verzorg je zelf met kwalitatieve sokken. Zo kan je het paar dat je al weken draagt eens wassen. Topsokken met leuke designs. www.heroes-onsocks.com 

 

leonis-barbam

 

De nummer 1 in baard- & snorrenproducten uit Antwerpen. Handmade in Antwerp! www.facebook.com/leonisbarbam

 

uppercut-deluxe

 

Helemaal uit het verre Australië om je lichaam, haar, baard en geest te verzorgen.
www.uppercutdeluxe.com 


Neem vandaag nog een kijkje op www.mansly.com. Bestellen voor 15 uur en je hebt morgen de producten al in huis. Boven de 45 euro is de levering in België gratis! Er zijn dus geen excuses meer om ruftend of onverzorgd de week in te gaan!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

8 kenmerken die aangeven dat ze een beest is in bed!

Of je verovering al dan niet een beest is in bed, het blijft altijd ...

Voetballer Patrice Evra maakt iedereen gelukkig!

Monday Blues…wie kent het niet. Wie is er gisteren met het verkeerde been uit ...

Hosting door Fraai