Heren, spits de oren!

 

Happy Endings, het zou zo maar de naam van een Aziatisch massagesalon in een gore achterbuurt kunnen zijn, en dat is het misschien ook, maar daar gaat het hier nu even niet over.

landscape-1445717115-g-simultaneous-orgasm-568519551Happy Endings is de naam van het gezamenlijke initiatief van Het Nieuwsblad en Charlie Magazine. Het doel? Onderzoek naar het vrouwelijk orgasme! Dit onderzoek valt door de redactie van Whatmatters natuurlijk alleen maar toe te juichen

Terug even naar het onderwerp. Volgens het Nieuwsblad en Charlie Magazine heeft maar liefst 35% van de vrouwen nog nooit en orgasme gehad. Op www.happy-endings.be, kunnen vrouwen anoniem vertellen over het al dan niet klaarkomen en alle belevenissen die ermee gepaard gaan. Alles kan er, eerlijkheid is het enige credo.
DE bron voor mannen om bij te leren, de kunsten te perfectioneren en te weten te komen wat vrouwen nu echt willen. Als je er van wakker ligt tenminste, maar dat zou je moeten!

Heren, leest en leer!

Charlie Magazine is overigens een geweldig leuk online magazine dat geen blad voor de mond neemt en zich voornamelijk richt op vrouwen. Leerrijk voor mannen, dat is Charlie in elk geval.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Vuistregels bij het daten van single moeders

Daten is voor veel mannen sowieso al een uitdaging, daten met een alleenstaande moeder ...

Als er echt geen uitweg is, vecht je op deze manier

Nee, bij Whatmatters zijn we geen geboren vechtersbazen. Gezien ons postuur – type gespierde ...

Kunstenares toont dikke middelvinger tegen naaktbeleid social media

(Artistiek) Naakt en social media gaan blijkbaar nog steeds niet hand in hand. Dat ...

Hosting door Fraai