Tequila fever gespot in België

 

En nog geen klein beetje ook! Dat tequila in is, bleek al uit een eerder artikel deze week op Whatmatters, over de gloednieuwe BAR TIKILA. Met PADRE AZUL brengen de heren achter Iordanov Vodka in België nu ook een nieuw merk van tequila op de markt. En dat mag een merk met uitstraling zijn!

Met PADRE AZUL, in een verfijnde fles met doodshoofd en lederen jasje, trek je gegarandeerd de aandacht. Veel opvallender maken ze flessen niet. De golddiggers zullen er niet naast kijken als ze voorbij je gereserveerde tafeltje lopen, dat staat vast!

100% agave, een handgemaakttequillaflaschen-slider-1-padre-azule fles en een strak georganiseerde distributie. Je zal deze flessen binnenkort ongetwijfeld in het nachtleven zien verschijnen. Let wel, het doodskopje op de fles, typisch voor Mexico, alleen al weegt 270 gram, dus mispak je niet en laat deze fles niet op de grond donderen. Dat zou ‘dood’zonde zijn!

De 3 verschillende flessen brengen ook 3 verschillende smaken die branden in je keelholte. Na enkele glazen volgt een stevige dreun van de spreekwoordelijke hamer en doen ze je zelfs je eigen vrouw/lief/vader/moeder niet meer herkennen.

Iemand een shotje? Haal het zout en de citroenen maar boven…binnenkort verkrijgbaar in de betere horecazaak!

Meer info op www.padreazul.com, en bekijk alvast het filmpje.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

4 winterbars approved by Whatmatters

Ok, je kan op eender welke kerstmarkt jenever gaan hijsen, maar soms mag het ...

Hosting door Fraai