Weekly fashion brand: WeberHodelFeder

Logo
We gaan je de naam niet laten uitspreken, je tong kan je nuttiger gebruiken. WeberHodelFeder, kortweg WHF, is geen Zwitserse berg of kaassoort maar een pittig, eigenzinnig schoenmerk “based in Antwerp” en bezig de wereld te veroveren.

Sinds 2012 timmeren Matthias, Niklaus en Florian aan hun weg naar de top. Met een eigenzinnige collectie schoenen en een uitgesproken mening over de industrie banen ze hun weg naar boven. De heren van Duitse en Zwitserse orgine leerden mekaar kennen op de Antwerpse modeacademie en een succesvol trio was geboren.

De boys combineren artisanale ambacht met industrieel vakmanschap om schoenen te scheppen waar je voetzolen voorheen alleen maar van konden dromen en waar je in stijl mee kan buitenkomen. En dat allemaal overgoten met een rauw sausje, dat ver wegblijft van het gladde imago van de modesector.

FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-15 FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-13FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-10 FillWzU5Miw4ODdd-WHF-HATSHOE-WEB-22

 

 

 

 

 

 

De uitvalsbasis van de heren vind je in de Lange Leemstraat 358B, dus wees voorzichtig! Hun schoenen kan je bekijken op www.weberhodelfeder.com en zijn in België te verkrijgen bij Coccodrillo in Antwerpen en Hatshoe in Brussel.

De persoonlijke favoriet van de Whatmatters redactie?

 

001-rustic-black-1b

De SACRAMENTO HIGH BLACK, stevige boots met opvallende zolen. Kalfsleder, brogue en velcro, omdat we bij whatmatters uiteindelijk grote kinderen blijven. En de roebels? Voor € 565 de jouwe!


Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Als alles SAID&DONE is

Armbanden, we hebben er een haat/liefde verhouding mee bij Whatmatters. De juiste kunnen ontzettend ...

Voor de man in al zijn glorie

Bij Whatmatters zijn we wereldburgers en Antwerpen mag dan wel een beetje onze wereld ...

Lekker bootje, die Bugatti Niniette 66

Bij Bugatti claimen ze al de krachtigste, meest exclusieve en ook duurste karretjes op ...

Hosting door Fraai