Oep a bakkes!

Ooit kwam een soortgelijke quote in Antwerpen uit de mond van een wereldberoemde (lees Antwerpen) bokser, waar het verstand luttele tellen later werd uitgemept. Later werd de onfortuinlijke Sugar Jackson uit pure miserie bewakingsagent, maar we wijken af.

Hier gaan we hebben over een puike gin UPPERCUT genaamd. Deze gin uit de koker van Manuel Wouters doet zijn naam alle eer aan. Een fikse rechtse, maar dan niet op de kin, eerder op de slapen, the day after.

tumblr_inline_n2hd1uomK91qecve849,6% alcohol weten we bij Whatmatters wel te waarderen. Ons gezelschap en de uitbaters van het etablissement vaak net wat minder. Niet minder dan 14 medicinale botanicals zoeken hun weg naar je hersenen of wat daar nog van rest.

Damiaanblad, aardbeiblad, zoethout, … deze gin is het perfecte medicijn voor zowat alles. Al vinden we die hoofdpijn dan toch ietwat bizar.

De prachtige retro fles zet aan tot drinken en de inhoud is een verfijnd Belgisch productje. Chapeau!

Met als slogan ‘it makes the weak strong’ dopen we deze gin vandaag alvast tot onze favoriet. De geneeskrachtige werking is de perfecte uitvlucht om er liters van achterover te hijsen.

Meer weten over dit staaltje vakmanschap? Op www.spring-gin.be , vind je de nodige info.

We zouden nog kunnen uitweiden welke tonic er perfect bij past, maar als je dat na de 2de toch niet meer doorhebt vinden we dit ronduit tijdverspilling. Enjoy!

11257006_484743875014792_1176181405_n

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

surf4trends: de place to be voor de retro-liefhebber

Nu zijn we redelijk moderne jongens bij Whatmatters, dus we zweren bij hip, strak ...

Klaar voor 'The Juicy Revolution' ?

Ja, we weten het, bij Whatmatters zijn we veel te weinig bezig met onze ...

Ga vintage met de specialisten van VDVintage

Hebben we bij Whatmatters iets met interieurdesign? Tgoh, wij hebben oog voor schoonheid en ...

Hosting door Fraai