Valentijn vieren voor singles

Voor de Whatmatters-redactie is de tijd van gluren en schuren al eventjes voorbij. Tuurlijk hebben wij ons in het verleden dikwijls genoeg vergrepen aan halve houdgrepen om net voor het sluiten van een etablissement nog snel een deerne mee te ritsen om toch maar niet alleen te hoeven slapen. Je kent het wel, bij de laatste drie slows in een danstent, wat onder de redactieleden gekend stond als ‘The Resort of The last Hope’, de speurneus opzetten en uzelf nog drie kansen geven om te scoren. Of we  topspitsen waren die deze voorzetten in extremis lekker binnen kopten, laten we in het midden maar we kunnen toch stellen dat we na de match geregeld voldaan onder de douche stonden.

In ieder geval, scoren hoeven wij niet meer en commercieel gezind wij zijn, overladen wij onze deerne op Valentijn met cadeaus en schuiven we met onze voetjes vanavond verstrengeld in elkaar onder tafel. Maar Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als ze geen alternatief heeft voor de single lezer.

Valentijn voor singles? Het kan. Dit jaar organiseert singlesorganisatie SmartVibes vanavond, zaterdag 13 februari, een Valentijnfuif voor alleenstaanden boven de 21 jaar  in Café Local in Antwerpen (ooit voor ons ‘Resort of the Last Hope’).

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Hang het varken uit op Flying Pig!

Vliegende varkens? Nee, we hebben nog niet gedronken, maar dat kan nog komen. Nog ...

Clinic picnic: modebewust picknicken

Waar denkt de gemiddelde medemens aan bij een picknick? Wij bij Whatmatters alvast vinden ...

Review: L'Amitié

Bij Whatmatters & The Cult of Content moeten wel al wel eens meeten & ...

Hosting door Fraai