Vergeet 69, geef ons maar 67!

gin 67

Soms toch…

Soit, iets wat we maar even willen aangeven, voor gin mag je ons altijd storen. En gestoord (niet in de vorm van gek, of toch?) werden we. Vandaag plaatsen we GIN 67 in de spotlights.

En dat dit een verdomd lekkere gin is, staat volledig buiten kijf.

Deze gin werd vorig jaar gelanceerd en daar zijn we bij Whatmatters maar al te blij mee. In gelimiteerde opgave, Door Herman Jansen in Schiedam gebrouwen wordt deze heerlijke gin gedegusteerd in de betere bar. Voor de mensen die liever thuis van een gin nippen, is er goed nieuws want het is ook verkrijgbaar in een aantal zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde zaken.

Aangezien de vorige flessen er vlotjes werden doorgejaagd, kwam er vandaag een nieuwe lading op de markt. Groene appeltjes, bessen, koriander en limoen vinden mekaar blindelings in deze gin. Er zitten nog heel wat meer botanicals in, maar een volledige opsomming van dit pareltje zou ons te ver leiden. We drinken liever.

Als je dan ook nog weet dat de brouwers van deze gin hun opbrengst afstaan aan het goede doel, dan is er al helemaal geen reden meer om niet in de GIN 67 te vliegen. Je kan het natuurlijk ook gewoon degusteren, zoals het hoort.

Meer info op www.67gin.com
12248253_1099246453433902_6285243442435097580_o

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

  • Toon commentaren

Dit vind je misschien ook leuk

Deze Berlijnse loft mixt geniaal oud met nieuw

Berlijn is een hippe stad. Onze favoriete wijk in de stad met de bekendste ...

Porto Tonic, de nieuwe zomerhype?

Om nu te zeggen dat we het met Gin Tonic helemaal gehad hebben, dat ...

Valentijn voor venten

Bij whatmatters zijn we niet voor het zeemzoete gedoe rond Valentijn. En nee, bij ...

Hosting door Fraai