10 tips die van jou een miljonair maken

Aardig wat Roebels verdienen is niet iedereen gegeven. Maar als je ziet wat voor minkukels vaak met bakken poen lopen te pronken zijn we er bij Whatmatters wel heilig van overtuigd dat het voor iedereen kan weggelegd zijn. Ook al reikt je voetbaltalent niet verder dan in het cafévoetbal pot(t)en breken, heb je het verstand van de gemiddelde Temptation Island deelnemer en zie je er uit als een holbewoner, als je er maar in gelooft kan er veel.
Hieronder 10 exclusieve tips die miljonairs de redactie van Whatmatters in de oren fluisterden. Ook al zijn we bij Whatmatters nog onderweg naar dat eerste miljoen, wij knopen ze alvast in onze oren.
 
11-ridiculous-gifts-for-the-millionaire-who-has-everything
 

 1. Gedraag je als een multimiljonair voor je het bent
  Ook al heb je geen nagel om aan je kont te krabben en smeer je elke dag chocopasta op je brood van 3 dagen oud, je gaat je gedragen als een miljonair. Het zit allemaal in je hoofd! Kleed je als een miljonair, praat alsof er miljoenen op je rekening staan en straal. Je hersenen vallen te programmeren, dus ga ermee aan de slag als een volleerd IT’er.
  Mensen zullen achter je rug praten, laat ze.
 2. Stop op tijd met school
  Mensen die heel wat verwezenlijken zijn vaak voortijdig gekapt met school. Het zijn ‘ondernemers’, de meeste scholen moedigen dit niet aan. Begin desnoods onderaan de ladder, punt die ellebogen en werk je weg omhoog. Strategisch & geslepen. Leer van het leven en omring je met de juiste mensen, die GEEN dolk in je rug willen planten.
 3. Bye bye vrije tijd
  De eerste jaren werk je je het snot voor je ogen weg. Als je drinkt is het thuis en niet tot op een problematisch niveau. Je eet, drinkt en ademt werk. Als je buitenkomt is het om met de juiste mensen te ‘netwerken’. Ook dit kan met drank want weet dat de beste banden worden gesmeed als …
 4. Maak vriendjes
  Mensen willen je best helpen, als je je tenminste niet als een eikel gedraagt. Durf ook om hulp vragen, iedereen wil af en toe toch eens een heldendaad vervullen. Kijk uit met welke mensen je tegen de schenen schopt, want ooit komen we mekaar allemaal nog tegen. Die beunhaas die je niet goed genoeg vond om onkruid tussen de straatstenen uit te plukken kan op een dag wel eens de manager zijn van 25 tuincentra.
 5. Neem berekende risico’s
  Met een goed draaiend bollenwinkeltje kan je aardige zaken doen, maar binnenlopen? Ondernemen is berekende risico’s nemen. Nee, je zet je laatste schone boxershort niet op het spel. Bij Whatmatters staan we op persoonlijke hygiëne, maar voor de rest kan er veel. Als je het al warm krijgt bij het spelen op de lotto, dan is miljonair worden niet voor je weggelegd.
  Op sommige vlakken neem je geen risico’s. Je trouwt ALTIJD met scheiding van goederen.
 6. Je gaat je geld niet buiten smijten
  Miljonairs zijn vaak gierig. Hoe zou het komen? Zit je niet in de drugs, vrouwenhandel of wapens, verbras je geld dan niet. Leef luxueus maar binnen de perken, loop niet al te hard in de kijker en investeer het verstandig. 12 flessen Cristal Roederer op een zaterdagavond, zijn GEEN goede belegging en ze stijgen NIET in waarde.
  4779738068_fe36191f3c_z
 7. Besteed zaken uit
  Hoeveel uur zijn er in een dag? Juist, 24, die besteed je dan ook maar beter optimaal. Bepaal voor jezelf waar je goed in bent, waar je meerwaarde schept en plezier uit haalt. Met andere woorden, gewoon wat uw talent is. Al de rest besteed je uit aan je vrouw/vriendin/maitresse/bedrijven/Poolse poetsvrouw/ …
 8. Optimaliseer je belastingen
  Miljonairs houden van politici en hebben ze nodig maar geven liefst zo weinig mogelijk uit aan de staat. Kleur binnen de lijntjes, maar zoek ze wel op. Omring je met kennis, zorg dat je centjes verstandig belegd zijn en opbrengen en geef vadertje staat zo weinig mogelijk. Krijg je toch gewetensvroeging bij het zien van een zwerver aan de Delhaize, weet dan dat er heel wat goede doelen op latere leeftijd te sponsoren vallen. Met wat geluk pikt de pers het op.
 9. Wantrouw adviseurs
  Heb je met bloed, zweet en tranen je centjes binnen, laat je dan niet oplichten. Wantrouw adviseurs die gouden bergen beloven, mensen die je enkel naar de mond praten en zogenaamde vrienden. Rijk worden is één ding, blijven een ander.
  5203366016_fbf6fd0092_z02f2aa2ebf389fb6095ea66f870e07ab
 10. Hou rekening met de 3 F’en
  Het credo onder miljonairs geldt nog altijd: “If it flies, floats or fuck you shoud rent it, never buy it”. Concreet, een vliegtuig hoef je niet te bezitten, dat yacht gebruik je veel te weinig en let ook maar op met golddiggers die in jou de ideale partij zien. Lijk je niet op Brad Pitt, laat het je dan ook208_career_flash niet wijsmaken. En je kan voor jezelf wel beweren dat je een geweldige babbel hebt maar is het echt niet de Porsche die het hem doet?

 Veel succes met deze tips en als je ooit miljonair bent, vergeet Whatmatters, dan geen bedankbriefje te sturen!
KS

You May Also Like

3 waanzinnig exclusieve ski chalets!

Eerlijk, zet met op latten en ik breek mijn benen. Dat is dus ook ...

Whatmatters city t(r)ip: Marrakech!

Eén van de favoriete steden van uw redacteur? Marrakech, zonder twijfel! De stad waar ...

Hosting door Fraai