Stijlvolle wieltjes

Blanco bike

 

Blanco bikes

Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago passen. Bij Whatmatters, hoewel niet wild van het fenomeen ‘hipster’, beschikken we dan ook over een knalgele, blitse werkfiets. Wieltjes waarmee we ons, zonder blozen, ook in het centrum kunnen vertonen op een zomerse dag (weliswaar met 3 sloten).

De meest waanzinnige fietsenwinkel vonden we in Gent. Bij Blanco Bike Luxury tik je niet alleen juweeltjes van custom bikes, fixies en racefietsen op de kop, je doet dit volledig in stijl. Thomas Wittouck combineert er vintage fietsen met de nieuwste onderdelen en stelt fietsen op maat samen. Met oog voor kleur, design en fashion. Uitgepuurd tot in de details!

Je vindt er niet alleen het eigen merk Blanco, ook andere blitse merken zijn er verkrijgbaar.

Loop je de winkel binnen, dan sta je ook gelijk in het atelier. De fiets wordt à la minute besproken en op maat in elkaar geknutseld. Zo hebben we het graag bij Whatmatters, qua service kan dat tellen.

Nood aan nieuwe fiets waarmee je net zo makkelijk kan uitpakken als met de nieuwe Porsche? Loop dan maar even Blanco Bike Luxury binnen. Let wel, dames meenemen gaat vrij moeilijk, tenzij op de buis en in België bestaat altijd de kans op zeiknat thuiskomen. Laat dat de pret niet echter drukken!

Blanco Bike Luxury – Loskaai 2A, 9050 Gent – www.blancobikeluxury.com

 

Blanco-Schindelhauer-bike Blanco-gent-masi

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Het Grote Whatmatters VriendinnenBoek: Sherelle de Jong

Tijd om iets nieuws…Daar onze redactie ondertussen zoveel toffe, interessante en vooral ravissante meiden ...

Vissen als een echte vent doe je zo!

Word je net als ons al mottig van de gedachte aan zeedeining? Ben je een ...

Een (vrijgezellen)tripje naar de Baltische staten

Soms worden we bij Whatmatters ook gewoon gedwongen om wat te schrijven. Uiteraard moet ...

Hosting door Fraai