Snorren op een Ducati XDiavel S

Whatmatters heeft wel een boontje voor Italië. En deze keer gaan we lekker stoer.

Brullend monster

Is het geen fris wijntje in Toscane, een citytripje naar Rome, een huwelijksaanzoek in Venetië of een zwoele avond in een gondel met een ravissante jonge deerne, dan heisen we ons wel in een strak lederen motorpak om de PK’s van ons nieuw monster te laten brullen tussen de altijd rustige, kalme en adembenemende wijngaarden van het zonnige Apennijns schiereiland.

thumb_XDiavel-s_2016_Amb-01_1920x1080.mediagallery_output_image_[1920x1080]_1024

In galop

We waren fel onder de indruk van dit nieuwe zwarte en elegante monster. Voor een slordige 25 000€ krijg je een 2 cilinder krachtbron van 1262CC dat maar liefst 156 paardjes laat galopperen en de kasseien uit de grond trekt terwijl een overdonderd geluid alvast uw uiteraard veel te strakke Italiaanse lederen pak doet scheuren ter hoogte van uw middel.

thumb_XDiavel-s_2016_Amb-05_1920x1080.mediagallery_output_image_[1920x1080]_1024 Driehoeksverhouding

Wij kunnen alvast niet wachten op de eerste strepen zon om onze nieuwe liefde van stal te halen en de wijde wereld in te trekken. Tuurlijk delen we deze nieuwe liefde graag met onze andere liefde. Niets is zaliger dan door een ravissante met wapperende lange blondbruine lokken in lederen gehulde jongedame stevig vastgenomen te worden terwijl je het hele land doorkruist.

thumb_XDiavel-s_2016_Studio_O01_1920x1080.mediagallery_output_image_[1920x1080]_1024  Bron foto’s: Ducati

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Een brommer, fiets of moto? Noem het gewoon de Munro 2.0

Chinezen zijn met veel en ze kunnen veel, naast koken ook elektrische motors bouwen ...

Volvo innoveert en gaat volledig elektrisch!

Als Volvo-rijder – een bolide waar ik best tevreden van ben – volg ik ...

Door de straten van Monaco scheuren doe je zo! (Video)

Voor Daniel Ricciardo lijkt het een zondagsritje 1:10.810…Een laprecord om u tegen te zeggen…met ...

Hosting door Fraai