Hoogstraten? Vergeet Highstreet!

Als rasechte levensgenieters bezoeken we bij whatmatters al wel eens een exquis beursje. Een aardbeitje links, fluitje champieter rechts en struinen maar tussen de stands. Niks mis mee!

Tussen 18 & 21 februari kan je de jongens van whatmatters dan ook vinden op de New Lifestyle Fair in Hoogstraten. Ok Hoogstraten mag dan niet echt tot de verbeelding spreken, we vertoeven er die dagen graag in de veilinghallen.

Met deelnemers als Porsche, BMW & Forest Dry Gin, weten we al waar wij gaan rondhangen. Ook heel wat kunstenaars stellen er hun werk tentoon en je kan er heel wat mooie spulletjes op de kop tikken.

De beurs ontsproten aan het brein van Gert Snoeys opent op donderdag met het beste wat België te bieden heeft: Lenty Frans, kersvers Miss België. Redenen genoeg om op de New Lifestyle Fair van meerder glaasjes bubbels en Gin te gaan nippen.

Meer info op: www.newlifestylefair.be

Nog even om het geheugen op te frissen: Lenty Frans

1705332003_B977532877Z.1_20160110004541_000_GON5UQN6K.2-0

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 duurste resto's ter wereld

Ok, we gaan best wel eens graag in een bekroond restaurant tafelen en dan ...

Hola SUPERMERCADO (telebancos por aqui)

Wisten de kerels van de jeugd van tegenwoordig enkele jaren geleden al meer? DAT ...

Flemish Food Bash, een must visit!

Dat we bij Whatmatters gek zijn op festivals dat is al langer geweten. Combineer ...

Hosting door Fraai