Temptation Island: "Ik ben Jill en krijg alles wat ik wil!"

De eerste quote na ‘Talk to the hand…” is een feit.

Thaise weersomstandigheden 

Het moet gezegd zijn, we werden gisteren niet overdonderd van de eerste aflevering van Temptation Island. Noch van de gebeurtenissen noch van de uiterlijke schoonheid van alle deelnemers, inclusief vrijgezellen.

Toch sprong er één meid uit die veel over de tong ging en die de vrouwelijke deelneemsters wiens man ermee zou achterblijven zichtbaar ongerust maakte. Ook bij de mannen stond letterlijk het zweet al op het voorhoofd bij het zien aan welke verleiding ze moeten weerstaan de komende weken.

Het kon natuurlijk ook gewoon aan de Thaise weersomstandigheden gelegen hebben natuurlijk. Laten we het anders daar maar op houden.

Honger 

Daar we wat op onze honger bleven zitten en we niet met een lege maag kunnen slapen, hebben we maar besloten om op de rode knop te drukken en ineens aflevering twee te bestellen. Krijgt roodharige verleidster Jill wat ze wil en gaat ze in aflevering twee al van bil? Is onze honger gestild of heeft die ‘rode knop-tarief’ gewoon wat geld verspild?

Voor Whatmatters ondertussen een weet of zwoele Jill zich volgende week voor de ogen van kijkend Vlaanderen voor een potje rampetamp ontkleedt.

Wie is Jill?

Aan het accent te horen moet deze deerne uit de diepe kempen komen. Wij vonden ze alvast terug op Instagram.

Hierbij alvast een kleine selectie van haar geposte foto’s.

Bron foto’s: Instagram

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

De volle lippen van Meredith Mickelson

Uiteraard is inhoud belangrijk, maar zonder de juiste verpakking blijven alle lekkere dingen in ...

Not only god is a DJ

Bij Whatmatters staan we geregeld vol bewondering en we geven toe, soms met wat ...

Hosting door Fraai