Fashion, recht uit de doos

suitcase-be-logo

Shoppen. Bij whatmatters hebben we er een haat/liefde verhouding mee. In de door ons uitgekozen winkels een pretje met een glaasje cava in de hand, maar in de grotere ketens een ware martelgang. Eindeloze rijen, ruftende medemensen en klamheid in de lucht, we kunnen het missen als kiespijn.

 

Suitcase3-620x270

De dames en heren van Suitcase dachten er ongetwijfeld hetzelfde over. Het concept? Je geeft je stijl door, je voorkeuren en maten en de stylisten van Suitcase gaan ermee aan de slag. Een paar dagen later krijg je een koffer vol leuke spulletjes bij je thuis geleverd waaruit je kan kiezen. De stukken die je niet wil houden stuur je zonder kosten terug. Leuk toch? Passen en beoordelen doe je gewoon thuis.

Je betaalt enkel de stukken die je bijhoudt. En met merken als Minimum, Filippa K, Essentiel en Tiger of Sweden vind je zeker wat naar je smaak.

De stijladviseurs houden bovendien rekening met je smaak, je budget en je persoonlijkheid. Met een simpel telefoontje zet je ze helemaal op weg. En de kleding is niet duurder dan in je vertrouwde winkel.

img-advisors

Bij whatmatters zijn we alvast overtuigd!

Meer info op www.suitcase.be

Suitcase4

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Nike Air Jordan 3 'Cyber Monday'

Nadat we de eerste Air Jordan al tot een iconisch exemplaar uit riepen, blijven ...

Tag Heuer meets Red Bull…een geslaagde combinatie!

Ondergetekende is gezegend met een Tag Heuer Formula One rond de pols. Of met ...

We krijgen niet genoeg van hout

Elk goed verhaal begint met een gek idee, als we de heren en dames ...

Hosting door Fraai