Betaalbaar & stijlvol

Ondertussen is het bij onze volgers/lezers al wel bekend, whatmatters houdt wel van een mooi klokje. Alleen scheppen we geen fortuinen met onze schrijfsels en kunnen we onze Rolexen op één vinger tellen (niemand moet weten dat we die op een straathoek in Marbella op de kop hebben getikt). Gelukkig is er een nieuw Belgisch merk, Manfred+Cracco dat stijvolle én betaalbare uurwerken op de markt brengt. Wij zijn alvast fan!

 

MG_9140_V2-1024x683

 

Het merk is een geesteskind van Philip Cracco, ex-eigenaar van Accent, de uitzendkantoren met een heel eigen imago. Bij Accent werd immers niet op een kinky personeelsfeestje meer of minder gekeken en de enigszins excentrieke zakenman haalde meer dan eens de pers.

 

Pictures1(1)

Ook het merk Rodania, waar tot voor kort geen enkele man met stijl gespot wenste te worden, werd opgekocht door de heer Cracco. We zijn dus in blijde verwachting van een stevige relaunch van dit merk. Al zal er serieus wat stof van dit mainstream merk moeten geblazen worden.

In afwachting daarvan hierbij alvast een overzicht van enkele Manfred+Cracco exemplaren.

Makkelijk te bestellen via de webshop.


109456_H17_-_MC40008GL

 

 

 

 

 

109449_H1_-_MC40001GL

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Vlogger Enzo Knol knalt tegenwoordig met waanzinnige Jeep Trackhawk

Vloggen is een lucratieve bezigheid… Zij die Enzo Knol nog niet kennen, hebben afgelopen ...

Google pakt uit met een stevige upgrade: Pixel 2 & XL

Als de tovenaars van Google uitpakken met een nieuwe smartphone dan kunnen we niet ...

Hosting door Fraai