Valentijn voor venten

Bij whatmatters zijn we niet voor het zeemzoete gedoe rond Valentijn. En nee, bij ons is het ook niet alle dagen Valentijn. Ook op deze dag willen we het nuttige aan het aangename koppelen. Omdat we weten dat ook vrouwen onze blog volgen,  komen we de komende dagen met een aantal tips voor hem en haar.
Zo botsten we deze week op deze speciale editie van de jongens van Forest Dry Gin, de Valentine.
 
valentine_2
Dat Jurgen Lijcops, sommelier bij en eigenaar van The Glorious, een fijne gin op de markt brengt, wisten we al langer. Maar nu kunnen we dit drankje ook als excuus gebruiken voor Valentijn. Heerlijk toch? Een leuk origineel geschenk en helemaal in thema, maar dat is nog niet alles!
Dit puur Belgisch brouwsel pakt uit met maar liefst 15 lustopwekkende kruiden, reserveer dus ook maar gelijk een hotelkamer, begeef je niet te ver van het bed en vertel de buren even dat ze de oordoppen klaarleggen. Let wel, kijk uit met net dat 1 glaasje teveel, anders is het misschien ook zonde van de investering. Met een combinatie van onder andere guarana, ginseng, vlierbloesem, gember en cayenne, proef je pit in je glas.
Premium tonic erbij en afwerken met een aardbei. Doe ons en je gin een lol en houdt de slagroom voor later op de avond.
Reken op een 45 euro voor dit hartveroverende flesje.
 

You May Also Like

Een appeltje voor de dorst

Bij whatmatters streven we naar een gezonde levensstijl, wat ons niet altijd lukt, de ...

lotus-party

Whatmatters on the road: Lotus, exclusive poolparty

Project X, hoewel niet officieel, was de start van een volledige nieuwe wind die ...

Hosting door Fraai