Valentijn voor venten

Bij whatmatters zijn we niet voor het zeemzoete gedoe rond Valentijn. En nee, bij ons is het ook niet alle dagen Valentijn. Ook op deze dag willen we het nuttige aan het aangename koppelen. Omdat we weten dat ook vrouwen onze blog volgen,  komen we de komende dagen met een aantal tips voor hem en haar.
Zo botsten we deze week op deze speciale editie van de jongens van Forest Dry Gin, de Valentine.
 
valentine_2
Dat Jurgen Lijcops, sommelier bij en eigenaar van The Glorious, een fijne gin op de markt brengt, wisten we al langer. Maar nu kunnen we dit drankje ook als excuus gebruiken voor Valentijn. Heerlijk toch? Een leuk origineel geschenk en helemaal in thema, maar dat is nog niet alles!
Dit puur Belgisch brouwsel pakt uit met maar liefst 15 lustopwekkende kruiden, reserveer dus ook maar gelijk een hotelkamer, begeef je niet te ver van het bed en vertel de buren even dat ze de oordoppen klaarleggen. Let wel, kijk uit met net dat 1 glaasje teveel, anders is het misschien ook zonde van de investering. Met een combinatie van onder andere guarana, ginseng, vlierbloesem, gember en cayenne, proef je pit in je glas.
Premium tonic erbij en afwerken met een aardbei. Doe ons en je gin een lol en houdt de slagroom voor later op de avond.
Reken op een 45 euro voor dit hartveroverende flesje.
 

You May Also Like

MC1R: het eerste magazine ter wereld voor roodharigen!

Blond, bruin of zwart haar: het is allemaal redelijk doorsnee. Alleen rond roodharigen, daar ...

Deze prijzenwinnende Italiaanse likeur heeft een rijke geschiedenis!

Vaak brengen we iets als eerste, maar niet altijd. Deze keer waren de snoodaards ...

5 tips waarom ook jij deze zomer naar Marbella moet

Marbella…het is bijna vier jaar geleden dat we er een waanzinnig heerlijke vakantie hebben ...

Hosting door Fraai