Stereo Bar Antwerp

Stereo BAR ANTWERP – HOTSPOT ANTWERPEN

Antwerpen, dat is zien en gezien worden en zeker op het Antwerpse Zuid. Menig zaak is er al roemloos ten onder gegaan maar de mensen van Stereo BAR ANTWERP doen in elk geval een poging het ter ziele gegane Hangar 41 op de Scheldekaaien nieuw leven in te blazen.
Omdat we zelf te druk bezig waren met voor de kinderen te zorgen, stuurde we vorige week onze zendelingen uit om de opening bij te wonen. En het minste wat we kunnen stellen is dat ze enthousiast terugkwamen. De juiste mensen, de juiste atmosfeer en een fancy interieur, de eerste indruk was alvast positief.
Stereo BAR ANTWERP komt uit de koker van Attila Usul (www.donatilla.be) en moet Hangar 41, waar de kwaliteit al een tijdje te wensen overliet doen vergeten. Don Ati heeft al 39 andere zaken opgestart en weet dus wel van aanpakken, op zijn persoonlijke website kan je overigens een overzichtje vinden. Na omzwervingen door het Waasland en in Turkije is dit de grote terugkeer in Antwerpen.
Deze afterwork bar mikt op sfeer en gezelligheid en dat merk je dan ook aan het interieur. Vijfhonderd antieke radio’s sieren het decor, waar ze vandaan komen mag Joost weten, maar aangenaam zitten is het wel.
Elke dag kan je er vanaf 16u30 terecht voor een drankje en hapjes en vanaf 20u draait er elke dag een DJ. Er worden ons alvast grote namen beloofd en met de connecties zit het wel goed, dus we kijken er naar uit.
Hieronder kan je alvast de sfeer even proeven, inclusief raadselachtig deuntje.
Stereo BAR ANTWERP
Meer informatie over deze zaak en de line-up op www.facebook.com/stereobarantwerp
Wij rekenen alvast op een blijver. En wil je in Antwerpen die nacht blijven hangen, Naked Klüb Antwerp is op kruipafstand. Enjoy!
Stereo Bar Antwerp – Sint-Michielskaai 41 – 2000 Antwerpen

You May Also Like

Lucky 7: nieuwe nightclub in Ronse

Ronse, we geven het grif toe, we moesten even gaan opzoeken waar het lag. ...

Carnaval voor beginners!

Nu zijn we geen echte carnavalsvierders bij Whatmatters, maar wat niet is kan nog ...

Whatmatters Weekend-Tip: We Can Dance (Zeebrugge)

Waar zijn die Cowboys en Cowgirls hier? En of we getriggerd zijn na de ...

Hosting door Fraai