The Brick - gym

Je lichaam is een tempel

En je tempel verdient het beste 
Dat hebben ze bij The Brick goed begrepen. Een exclusieve fitness opengooien op het Antwerpse Zuid moet wel resulteren in een succes verhaal. De high society van Antwerpen wil immers niet in de Basic Fit gespot worden, en terecht volgens whatmatters.
Hier kan je nog veilig een gewichtje vastpakken zonder klodders gel en opgepompte beesten zijn hier ver te zoeken. We kunnen het concept dan ook uitermate geslaagd noemen.
Alles gloednieuw
De nieuwste toestellen van Technogym, personal trainers die hun klanten afpeigeren en een geweldige atmosfeer met ‘ruimte’., zo ga je elke dag met plezier naar de gym. De eigenaars zijn zelf aanwezig en staan je bij met raad en daad. Ze zijn bovendien niet aan hun proefstuk toe en hebben ervaring met het uitbaten van een gym. Dat merk je!
Trainen met de app
Bovendien train je met een app en krijg je je hele trainingsprogramma netjes op je smartphone voorgeschoteld. Cardio en kracht waren nog nooit zo leuk.
Na de training duik je in de geweldige douches, gevolgd door een sauna en een heerlijk kopje Nespresso in het salon. En ondertussen vergaap je je aan de mensen, spot je een BV die een vetbandje niet kan wegmoffelen of heb je het met de andere leden over de laatste nieuwe modetrends.
Wie zegt dat je in de fitness alleen moet afzien?
The Brick – Waalsekaai 57A – 2000 Antwerpen – +32 (0)3 303 44 00 – www.thebrick.be – info@thebrick.be
TheBrick_gym_2The-Brick-19-large-1280x853The-Brick-28-large-1280x853

You May Also Like

Heren, spits de oren!

  Happy Endings, het zou zo maar de naam van een Aziatisch massagesalon in ...

Daarom gaan wij voor een stoppelbaard!

Spaar jij al jaren voor een paar snorharen op je snoet? Groeit er precies ...

De voor- en nadelen van een trio

De mannen van Manners, dat zijn helden waar we nog ontzettend veel van kunnen ...

Hosting door Fraai