The Brick - gym

Je lichaam is een tempel

En je tempel verdient het beste 
Dat hebben ze bij The Brick goed begrepen. Een exclusieve fitness opengooien op het Antwerpse Zuid moet wel resulteren in een succes verhaal. De high society van Antwerpen wil immers niet in de Basic Fit gespot worden, en terecht volgens whatmatters.
Hier kan je nog veilig een gewichtje vastpakken zonder klodders gel en opgepompte beesten zijn hier ver te zoeken. We kunnen het concept dan ook uitermate geslaagd noemen.
Alles gloednieuw
De nieuwste toestellen van Technogym, personal trainers die hun klanten afpeigeren en een geweldige atmosfeer met ‘ruimte’., zo ga je elke dag met plezier naar de gym. De eigenaars zijn zelf aanwezig en staan je bij met raad en daad. Ze zijn bovendien niet aan hun proefstuk toe en hebben ervaring met het uitbaten van een gym. Dat merk je!
Trainen met de app
Bovendien train je met een app en krijg je je hele trainingsprogramma netjes op je smartphone voorgeschoteld. Cardio en kracht waren nog nooit zo leuk.
Na de training duik je in de geweldige douches, gevolgd door een sauna en een heerlijk kopje Nespresso in het salon. En ondertussen vergaap je je aan de mensen, spot je een BV die een vetbandje niet kan wegmoffelen of heb je het met de andere leden over de laatste nieuwe modetrends.
Wie zegt dat je in de fitness alleen moet afzien?
The Brick – Waalsekaai 57A – 2000 Antwerpen – +32 (0)3 303 44 00 – www.thebrick.be – info@thebrick.be
TheBrick_gym_2The-Brick-19-large-1280x853The-Brick-28-large-1280x853

You May Also Like

iWhite Dark Stains Kit pakt vlekken aan en maakt tanden witter

Nee, ondergetekende heeft zeker geen stralend witte tandjes, jammer genoeg… Te veel snoep, koffie ...

Hoofdpijn? Aan het bier!

Wij weten alvast wat doen morgenvroeg. Een halve redactie zal morgen op het veld ...

Kaerel Skincare: no crap, gewoon smeren

Ons teerbeminde velletje is ons veel waard. Nooit geen last gehad van acné, hoogstens ...

Hosting door Fraai