Esmeralda Roxana Alvarez Leyva maakt Vlaanderen tikkeltje exotischer

En niet alleen Vlaanderen maar ook Whatmatters is met één post 20° graden warmer geworden.
Onze eerste Vlaamse Hot Stuff heet Esmeralda Roxana en is vooral bekend omdat dit bloemetje meer dan terecht verschillende keren de cover van P en Ché heeft mogen opfleuren.
Miami
Hoewel deze mooie verschijning met Cubaanse roots zich erg goed thuis voelt in Antwerpen, is het een droom om ooit in het warme, zwoele Miami te resideren. Waarom Miami? Omdat je in deze stad de perfecte mix tussen de Cubaanse en Westerse sfeer kunt ruiken, proeven en beleven.
Frietjes
Zou ze dan België missen? Uiteraard…en in het bijzonder een klein frietje met curryketchup, Bicky Burger, saté of curryworst. Wij die dachten dat je bij haar minstens moet afkomen met een etentje in een sterrenrestaurant als “The Jane” of “L’Epicerie Du Cirque” (die we een van de dagen nog gaan recenseren notabene) komen er goedkoop vanaf moesten we haar mee uit eten vragen.
Geniet alvast van een kleine selectie foto’s van deze ravissante leuke jonge deerne. Wil je meer info of wil je haar boeken voor een modeshow of shoot, ga dan zeker eens een kijkje nemen op haar eigen website of Instagram pagina. Neem minstens de moeite haar te volgen. Je zal er geen spijt van hebben!
Bron foto’s: Instagram


 
 
 

You May Also Like

(ex-)Miss Wenen is geen Sisi

Hoewel een adelijke titel haar niet zou misstaan… Wie kent er Sisi, de Keizerin ...

Space Kitty brengt ons in hogere (atmo)sferen…

Tevergeefs proberen we al een aantal jaar af te zakken naar het festival Burning ...

Luna Stevens, meer dan een WAG!

Wie WAG zegt denkt meestal aan mooie dames die niets liever doen dan reizen, ...

Hosting door Fraai