Audi Smartwatch

Als je een smartwatch kiest …

Dan is deze wel een optie. Hoewel we bij whatmatters niet echt wild worden door het gebrek aan stijl van smartwatches en zweren bij een klassiek Zwitsers klokje, kan deze wel onze bewondering wekken.
Het prototype van dit origineel een samenwerking tussen Audi en LG was te bewonderen op de laatste CES-beurs. Er werd behoorlijk geheimzinnig over gedaan en de horloge heeft momenteel zelfs nog geen naam, maar mooi vonden we het klokje wel.
Het uurwerk zou ook draaien op een webOS-besturingssysteem. We gaan je niet lastigvallen met alle technische specs, onthoud gewoon dat het uurwerk over saffierglas beschikt en waarschijnlijk ook een luidspreker erin verwerkt zal worden.
Naast ‘the usual stuff’ kan je er ook de gekoppelde onderdelen van je Audi mee bedienen en de deuren openen. Of je daar nu speciaal voor naar de AUDI-dealer moet hollen laten we in het midden, maar leuk is het wel.
Het is nog niet zeker of het uurwerk ooit de winkels haalt maar laat ons dan maar duimen van wel.

You May Also Like

Uitpakken op het water! De Kormaran K7

We scheuren langs de meiden aan de waterkant, prachtig mooi en bruin gebrand knallen ...

Dumpen op Valentijn? Stuur verdorde bloemen van Pleurop

Yep, het is Valentijn vandaag! We zouden wel kunnen zeggen dat we bij Whatmatters ...

Hosting door Fraai