Biertje in de kou

4 manieren om de barre koude aan te pakken

 We geven het grif toe bij dev.whatmatters.be, zijn we eerder zomerse types. Shortje aan, polo’tje en maar paraderen in de strandbars van Knokke of in Jens zijn geval Saint-Tropez. Alleen als we nu onze neus buitensteken gaan onze oogjes wel open. Omdat we sterk het gevoel hebben dat we niet de enigen zijn die het al koud krijgen van alleen maar naar buiten te kijken, enkele tips, voor echte mannen om de winter door te komen en optimaal te benutten:

  • Sport je de pleuris

En de echte man doet dit buiten. Ga joggen, fiets of bedenk gerust wat avontuurlijkers. Begin ook tijdig aan dat zomerlichaam te werken in de fitness. Mooi meegenomen is dat de meeste vrouwelijke wezens ook niet zo verzot zijn op de koude en net hetzelfde doen. Let er wel op dat je ook effectief wat oefening doet. Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten goed is voor je humeur! Staren is overigens geen sport.

  • Duik het café in
    Een mens moet drinken en je bespaart nog op de verwarming thuis ook, die kan je gerust een paar graden lager draaien als je weg bent. Alcohol warmt je lekker op en de gesprekken kunnen in het begin van de avond hartverwarmend zijn en tegen het einde heerlijk pikant. De koude rilling de dag erna zijn slechts een detail.
  • Facebook, tinder, Whats App
    Daar hoef je helemaal niet voor buiten te komen! In geen tijd ben je zo bezeten aan het tokkelen, vliegen de uren voorbij en voel je de kou in de verste verte niet meer.
  • Hul je niet in zelfmedelijden en doe gewoon iets
    En doe dit bij vookeur overdag! Licht werkt positief in op je humeur en geeft je energie. Let wel met je ogen open naar de lampen van de zonnebank liggen staren is geen optie. Hoed je voor het zetelavondje met een film en een zak chips, je voelt je er ellendig door. Onderneem actie, trek die deur open, kom buiten en leef. Kijk wel uit, het kan glad zijn.

 
 

You May Also Like

Opinie: Selena heeft de duurste poes ter wereld

En dan hebben we het niet over die poes die gereserveerd is voor een ...

Wat verdienen pornosterren nu eigenlijk?

Nee, ik kom waarschijnlijk niet in aanmerking, dat geef ik volmondig toe. Jens volgens ...

Hosting door Fraai