3 locaties om een bescheiden vrijgezellenfeestje te houden

Ja, je kan inderdaad verkleed door de stad trekken op de bierfiets. An sich niks mis mee, maar bij dev.whatmatters.be pakken we het liever anders aan. Waarom geen citytrip koppelen aan het vrijgezellenfeestje. Het kost wat, maar je krijgt er ook wat voor in de plek. Ondertussen ben je ook nog eens een paar dagen het huis uit, mooi meegenomen toch? Hieronder 3 mogelijke locaties als je wat inspiratie kan gebruiken. Geloof ons de bruidegom gaat je dankbaar zijn, de bruid, … tja

 • Riga
  Met stip op één wat ons betreft. En dat allemaal omdat het centrum van Riga, UNESCO werelderfgoed is natuurlijk! We mijden de bars, de stripclubs en de makkelijke Oost-Europese vrouwen die dollars zien voorbijwandelen. Nee, geef ons maar een snuifje cultuur. Kijk een beetje uit, Oost-Europese mannen staan niet bekend om hun gevoel voor humor!
  Vanuit Duitsland vlieg je spotgoedkoop naar Riga moest je nog twijfelen.
 • Marrakech
  Denk duizend en één nachten, denk rood fluweel, denk Marrakech. De parel van Marokko heeft werkelijk alles, behalve een zee. Discotheken zoals we ze in België niet kennen, exclusieve clubs en fantastische restaurants. Het weer is super, de hammams heerlijk en de “studenten” doen er alles behalve studeren. Enjoy!
 • Boedapest
  Wie Hongarije enkel van de Goulash kent, mist wat. Boedapast is een uiterst betaalbare wereldstad met voor elk wat wils. Vliegtuigtickets richting Boedapest zijn spotgoedkoop, de logies voortreffelijk en de café’s afgeladen vol. Moeten we nog meer zeggen.

Deze steden zijn uiteraard allemaal te bezoeken op eigen risico. Bezorg ons gerust een uitnodiging voor het huwelijk maar laat ons wel even weten moest het alsnog afgelast worden. Bedankt!
 
 
 
 

You May Also Like

Review: Danieli il Divino

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

Review: Vichy Liftactiv Homme

Whatmatters wrijft, smeert en scrubt We worden er niet jonger op bij Whatmatters. Terwijl ...

Wine, dine & 69 : mijmeringen op zondag

Onder de vorm van een wekelijkse column schrijven de Whatmatters redacteuren elkaar een brief. ...

Hosting door Fraai