Jongste telg uit The Kardashians gaat voor het eerst naakt!

Kylie Jenner, het twintigjarige zusje van Victoria’s Secret model Kendall Jenner en tevens ook halfzusje van Kim Kardashian is tijdens een shoot voor V Magazine, in de voetsporen van haar andere familieleden getreden en heeft zich voor het eerst naakt laten fotograferen.  

“I always post sexy pictures, but have never really gone nude”, begint de bekende reality-ster.  Verder vertelt ze over haar leven in de spotlights. “I don’t know what it’s like to not be in the spotlight. That’s normal to me. There’s nothing you can do about it. There are so many great things about life, I’m just trying to focus on that.”

Hoewel ze zelf niets met de muziekbusiness te maken heeft, staat ze te pronken in dit muziekmagazine. Ons is alvast onduidelijk wat de link met V Magazine juist is. Ok, ze heeft wel wat noten op haar zang en zal wel al een paar tonen hoger gekreund hebben na een sessie rampetampen met haar ondertussen ex-lief en rapper Tyga, dus laten we het hier bij houden. Ons hoor je alvast niet klagen na het zien van deze pikante shoot. Voor ons mag ze zelfs een muziekcarrière ambiëren! Zolang we ze maar gewoon zo kunnen zien!

20 ⭐️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Credits: V Magazine/Nick Knight

 

Tags:

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Finaliste Miss Ocean Couture: Rani Van den Acker

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Witter dan wit

Ongetwijfeld ken je het gevoel … Heb je net de allernieuwste witte ‘it’-sneakers op ...

"IMPRESSED" door 2EMPRESS

Het gaat hard voor Charline en Justine, de dames achter 2EMPRESS. Tomorrowland, Dubai, Mexico, ...