• MEDIA
  • %s
  • Volg vanaf vandaag de SKIRTS & PANTS SHOW met Truman Trash! (NSFW)

Volg vanaf vandaag de SKIRTS & PANTS SHOW met Truman Trash! (NSFW)

Nee, we voelen ons geen helden, maar een eigen animatiereeks, geef toe het heeft wel wat. Toen we door fulltime animator en parttime humorist BRAINDOG werden gecontacteerd moesten we dan ook geen twee keer nadenken.

Hieronder alvast de opwarmer…

 

SKIRTS & PANTS SHOW

Vanaf vandaag kan je dan ook wekelijks de avonturen van Truman Trash volgen. Truman is niet op zijn mondje gevallen en nodigt als old fashioned talkshow host elke week in zijn SKIRTS & PANTS SHOW een aantal gasten uit , die prominent in het nieuws kwamen. Truman maakt het zijn gasten natuurlijk niet altijd makkelijk en legt ze met spitante humor het vuur aan de schenen. Tot op het randje en soms er ver over, gewoon omdat het kan! 

Elke week passeren er een aantal bekende en minder bekende Vlamingen de revue die vakkundig door Truman te kakken worden gezet. Elke donderdag mogen jullie aan een nieuwe episode verwachten. Wij zijn er alvast rotsvast van overtuigd met deze reeks goud in handen te hebben, wie heeft er South Park nodig als je Truman hebt?  Laat het YouTube-kanaal de hele dag openstaan, deel de strapatsen van Truman met al je vrienden en maak ons rijk! Wij zijn het waard en vooral veel plezier!

De eerste staat als alles goed is nu hieronder. Enjoy!

Tags:

Joy of Matcha
  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponsored by

Joy of Matcha

Dit vind je misschien ook leuk

De mannen achter Victoria's Secret Angels

Wij bij Whatmatters hebben de illustere hoop opgegeven ooit een Victoria’s Secret Angel in ...

Lea Martini's droom komt uit! Succesvol de pornoindustrie in!

Het blijft vooralsnog taboe. Iedereen kijkt, niemand geeft het toe. En dan hebben we ...

Whatmatters leert je NAT scheren!

Ga altijd voor nat! Als je je de vraag stelt waarom we nat scheren verkiezen ...