Culinair dineren zonder tafel…

Nu staan we in België best bekend om onze fantastische restaurants, maar uit ondervinding weten we: Amsterdam moet er amper voor onderdoen. Meer nog, vaak worden daar de trends gezet en huppelen we er hier in ons Belgenlandje achteraan.

Nieuw concept


Nadat de sterrenchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot jarenlang aan de top stonden met hun restaurant Bord’Eau besloten ze nu eens wat anders te gaan doen: een restaurant zonder tafels aan de oevers van de Amstel.

Yep, er zijn geen tafels. Waar je dan wel eet? Rond de centrale keuken zit je aan het aanrecht. Je kijkt dus letterlijk en figuurlijk in de potten van de koks. Euhhhh… hebben we dit ook al eens niet eerder gezien bij INVINCIBLE, 4 jaar lang het huisrestaurant van ondergetekende?

Soit, helemaal nieuw is het dus niet, maar de chefs willen wel de interactie met de gasten. Legendarisch zijn alvast de avonden in INVINCIBLE, waarbij interactie nog zacht uitgedrukt was. Op den duur gaven ze punten aan de deernes die aan mijn zijde verschenen. Those days are gone!

Soit, terug over naar Amsterdam. Een 24-tal gasten kunnen tegelijkertijd aanschuiven, dus reserveren is de boodschap. Het restaurant gaat overigens pas begin volgend jaar open, maar vanaf november kan je reserveren. Wij gaan het alvast eens uitproberen!

Oh ja, een naam is er nog niet en dus ook geen site, maar we houden jullie op de hoogte. Tot dan kan je gewoon in Antwerpen bij Invincible terecht…

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

3x op zijn Grieks!

Bij Whatmatters zijn we beste wel fan van Grieks en dan bedoelen we het ...

Kijk eens mee in de potten van Fleur de Sel

Ok we hadden al :De beste Hobbykok, SOS Piet, Komen eten, Pop-up restaurant en ...

Krypt Bar l Cocktails diep onder de grond

We hebben best wel wat leuke bars in België, maar eentje als de Krypt ...

Hosting door Fraai