Zeephockey, de sport voor echte venten!

Hockey is in! Veel heeft natuurlijk te maken met de schitterende resultaten van onze Belgische hockeyploegen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Waar het vroeger (en misschien nog) een echte sport was voor de elite, bereikt het de laatste jaren toch het grote publiek. Voor ons, de redactie van Whatmatters mag het allemaal nog wel een beetje anders. We vonden het dan ook fantastisch toen we Soap Hockey ontdekten.

Dus, heb jij nog een paar gewrichtsbanden, meniscus, wat pezen of wat botten die je scheuren of breken wilt? Soap Hockey will it be! Een nieuw sportspel voor vrienden en familie – stiekem ook de viralsport voor het restant van deze zonnige zomer, en garantie op een abonnement op de spoedafdeling van de kliniek in je buurt! Have Fun!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Noteer het Culinaria Festival alvast in je agenda!

Festivals we zijn er gek van, maar het hoeft wat ons betreft niet altijd ...

Welcome in de Whatmatters Mansion!

We mogen dromen, nietwaar? Zelfs met twee keer het hoogste bedrag dat ooit te ...

Heerlijk chillen in Malibu in deze Airstream

Wie bij Malibu aan drank denkt, kunnen we alleen maar een high five geven, ...

Hosting door Fraai