Weekendmadeliefjes 32

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 37

    Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je ...

Probeer haar maar te volgen: Vanessa Kerkhofs!

Van Limburgers wordt al weleens beweerd dat ze wat trager zijn. Nu, dat kunnen ...

Aanstormend modetalent: Camille Botten

Iedereen herkent het en hoewel het bij ons lang geleden is kunnen we het ...

Hosting door Fraai