Weekendmadeliefjes 32

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Waar is dat blondje? HIER is dat blondje!

In onze zoektocht naar interessante potentiële kandidaten voor een interview botsten we op een ...

Wegdromen met misskandidate Jessica Denison

De redactie kuiert wel eens vaker over de Oude Markt in Leuven. Barvista, Bar ...

Influencer Lissa Rombaut leeft van de social media!

Waarom de ene vrouwelijke influencer ons opvalt en de andere niet? Geen idee, we ...