Voel je een ster met de smartphonehoesjes van CHAOS

Wil je in de voetsporen treden van de sterren, maar zie je eruit als een trol, heb je geen enkel talent en ontbreekt het je ook nog eens aan de juiste connecties? Niet getreurd, begin alvast met een gepersonaliseerd smartphonehoesje van Chaos, daar lopen alvast sterren als Victoria Beckham en Cara Delevingne mee rond. Ongetwijfeld zijn er ook een heleboel mannen, maar wij pakken er net een tikkeltje minder mee uit.

21231172_2027768867455042_5933641803964496690_n

Voel je een ster

Het label van de dames Charlotte Stockdale en Katie Lyall vind je in Londen en brengt de perfecte mix van luxe en stijl. Alle hoesjes en andere spulletjes van de designers kunnen gepersonaliseerd worden, zijn vervaardigd uit hoogtechnologisch materiaal en geven je een instant goed gevoel.

20264849_2011591969072732_5226913895204379642_n

Je moet wel bereid zijn diep in je zakken te tasten. Voor een hoesje mag je al snel rekenen op 180 euro, terwijl je toch ook 163 euro dokt voor een bagagelabel. Maar het mag toch wat kosten om je elke dag een ster te voelen, nee?

One person missing at breakfast! !!!

Een bericht gedeeld door CHAOS (@chaos) op


FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Stoerder dan dit wordt jouw mancave met deze hakbijltafel niet!

Ben jij ook fan van heerlijke series zoals Game of Thrones waar stammen, vijanden ...

Saint Laurent JOE Sneakers, een must have!

Eerlijk, wij zijn meestal super tevreden over Nike, Adidas en ja zelfs Puma sneakers. ...

Wij trokken naar Island Park – New York

Uiteraard hebben we in België een heleboel hippe labels, maar gezien de schaal van ...

Hosting door Fraai