Connecteer tot 6 anders speakers aan je BELLE

Ga je in de gym wel eens met kettlebells aan de slag, gewoon omdat je fan bent van de vorm? Wel om één of andere reden doet de Belle – een nieuwe draadloze Bluetooth speaker – ons er enorm aan denken. Maar laat deze speaker vooral rustig gaan, je moet er niet mee gaan liften.

Pompende bassen

Belle-Premium-Bluetooth-Hub-Speaker-09

Hoewel het om een al bij al kleine speaker gaat, zorgt de Belle voor pompende bassen. Los van het feit dat je al een stevige portie geluid hebt met dit exemplaar, kan je er ook via Bluetooth nog andere speakers aan koppelen. Deze kunnen overigens perfect van een ander merk zijn, daar maalt dit kleine krachtpatsertje niet om.

Belle-Premium-Bluetooth-Hub-Speaker-04

Maximaal 6 andere speakers kan je aan de Belle koppelen en je kan deze zelfs gebruiken als subwoofer. We gaan jullie niet vervelen met alle technische specs, maar die zijn dik ok voor een speaker van deze omvang en prijs.

Momenteel kan je de Belle bestellen via Kickstarter. Als Early Bird betaal je nu slechts 219 dollar voor deze speaker, die als alles meezit, midden volgend jaar in je woonkamer te bewonderen valt. Je zal dus nog wel even geduld moeten uitoefenen.

De funding is al ruimschoots binnen, dus je zal alvast niet de enige zijn die zit te wachten.

Belle-Premium-Bluetooth-Hub-Speaker-06

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

GoPro Hero5 Black

Bij Whatmatters zijn we niet vies van een snel gemonteerd filmpje. Wie heeft er ...

Een nieuwe Game Boy komt er aan!

Uren, dagen, weken hebben we vroeger met de Game Boy in onze knuistjes gezeten, ...

De legendarische Nokia 3310 komt terug

Uren hebben we Snake gespeeld, meer dan SMS’en bellen konden we niet en de ...

Hosting door Fraai