Verknoeit Kate Upton hier haar rug?

Dat je met een beetje make-up wonderen kan doen, dat weten we op de Whatmatters redactie al langer, maar daar gaat het hier niet om. Het gaat om de laatste nieuwe fitness video van Kate Upton. Het internet krijgt er geen genoeg van en dan kunnen wij niet anders dan er ook een stukje over brengen.

Slecht voor de rug

Waarom Kate Upton half de wereld over zich heen krijgt (figuurlijk)? Omdat ze de deadlift – zo heet de oefening op de video – compleet verkeerd uitvoert. Met een kromme rug overbelast je je rug onverbiddelijk, dat weten wij zelfs! Nu is het wel zo dat de oefening in het filmpje geen pure deadlift is maar een kBox-pull, toch weer net een ander toestel. De personal trainer zal echter wel 2 keer nadenken voor hij weer een filmpje post, want echt reclame voor zijn handeltje is het natuurlijk niet.

Bij de marine moet je zijn

Misschien daarom dat ze recent een workout sessie bij de marine verkoos? Hoewel dit eerder gebeurde ter ere van de ‘Marine Week’. Kate wist de sessie met de nodige moeite af te haspelen, maar voorwaar een knalprestatie. Haar vriend Detroit Tigers pitcher Justin Verlander, stond er van een afstandje naar te kijken, maar was naar verluidt wel fier als een gieter. Om onze eerste stelling van dit artikel te onderstrepen, geven we jullie hieronder een 3-tal Instagram foto’s mee van Kate, wanneer ze poseert in plaats van traint. Merken jullie het verschil?

@si_swimsuit

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

#HelloMonday

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Larissa De Castro, een adembenemend mooi model!

Honderd keer per dag krijgen wij de opmerking wat voor een geweldige job wij ...

Populairste vrouw op Tinder heet…Jazz Egger

Wie zegt de naam Jazz Egger iets? Wel, dit gaat misschien een belletje doen ...

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Hosting door Fraai