Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Cayman3

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. Misschien zelfs wel teveel! We zouden dan ook wat slimmer moeten zijn en onze vakanties proberen te boeken in voor ons laag seizoen, zonder in te boeten aan beleving, goed weer, etc. . Gelukkig zijn er dan ook de jongens van  TripAdvisor Vacation Rentals.

Deze rekels stelden een lijstje op met de goedkoopste tijden om naar de duurste vakantiebestemmingen te gaan. Wat blijkt? Met het goed inplannen van je reis kun je meer dan €5.000 (of tot 86% van de originele prijs) besparen. Op Tripadvisor zelf kan je alvast kiezen uit meer dan 740.000 vakantielocaties. Onder de duurste bestemmingen vallen onder meer Dubai, Cannes en de Kaaimaneilanden. Alledrie reeds bezocht en goedgekeurd door uw redactie!

Cayman2

Travel

Tags:

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Grootste Nederlandse jacht staat te koop

Heb je in één of andere schuif nog 275 miljoen euro liggen, nadat je ...

Waaghals Mister C. op jacht naar spookboten!

Laat me misschien eerst en vooral starten met een bericht, gericht aan alle mensen ...

4 spectaculaire stranden/waterpartijen om bij weg te dromen!

Niets mis met een dagje Knokke, champagne sprayen op Nikki Beach of zelfs als ...