Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Cayman3

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. Misschien zelfs wel teveel! We zouden dan ook wat slimmer moeten zijn en onze vakanties proberen te boeken in voor ons laag seizoen, zonder in te boeten aan beleving, goed weer, etc. . Gelukkig zijn er dan ook de jongens van  TripAdvisor Vacation Rentals.

Deze rekels stelden een lijstje op met de goedkoopste tijden om naar de duurste vakantiebestemmingen te gaan. Wat blijkt? Met het goed inplannen van je reis kun je meer dan €5.000 (of tot 86% van de originele prijs) besparen. Op Tripadvisor zelf kan je alvast kiezen uit meer dan 740.000 vakantielocaties. Onder de duurste bestemmingen vallen onder meer Dubai, Cannes en de Kaaimaneilanden. Alledrie reeds bezocht en goedgekeurd door uw redactie!

Cayman2

Travel

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

New York…de stad die nooit slaapt!

New York, een stad die je nooit beu wordt! Dag en nacht…het leeft, het ...

Whatmatters city t(r)ip: Marrakech!

Eén van de favoriete steden van uw redacteur? Marrakech, zonder twijfel! De stad waar ...

4 tips voor trips met vrienden

Het is zover: je bent het thuis zo beu als koude pap of je ...

Hosting door Fraai