Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Cayman3

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. Misschien zelfs wel teveel! We zouden dan ook wat slimmer moeten zijn en onze vakanties proberen te boeken in voor ons laag seizoen, zonder in te boeten aan beleving, goed weer, etc. . Gelukkig zijn er dan ook de jongens van  TripAdvisor Vacation Rentals.

Deze rekels stelden een lijstje op met de goedkoopste tijden om naar de duurste vakantiebestemmingen te gaan. Wat blijkt? Met het goed inplannen van je reis kun je meer dan €5.000 (of tot 86% van de originele prijs) besparen. Op Tripadvisor zelf kan je alvast kiezen uit meer dan 740.000 vakantielocaties. Onder de duurste bestemmingen vallen onder meer Dubai, Cannes en de Kaaimaneilanden. Alledrie reeds bezocht en goedgekeurd door uw redactie!

Cayman2

Travel

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

24Bottles: de hippe, ecologische fles

Een fles? Eerlijk, hoe zou jij reageren moest je vrouw/vriendin zeggen dat ze een ...

5 redenen om naar Tel Aviv te trekken

Op zoek naar een toffe reisbestemming voor je volgende city break? Boek maar al ...

Naar de vernieuwde Club Med op de Malediven

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij dromen in elk ...