Loop jij wel eens vloekend naakt rond? Dan ben jij intelligent!

Godverdomsemiljaardepotvolkoffieshit…ontkennen heeft geen zin, wij vloeken op onze redactie meer dan ons lief is. Komt er ook nog bij dat wij totaal geen probleem hebben met naakt en wij wel eens zonder verpinken in ons adamskostuum door de gangen rondhozen. Nu ja, we hebben altijd het gedacht dat we een beetje raar waren maar nu blijkt dit alvast niet het geval te zijn, integendeel!

En ja, wat zijn we blij én verrast. Onderzoekers van de universiteit van Rochester ondervroegen ongeveer een duizendtal proefkonijnen over 400 typische gedragingen. Daaruit bleek dat de intelligente mensen meer zouden vloeken en vaker naakt zouden rondlopen thuis. Daarnaast ontdekten ze ook dat extraverte personen vaker vuile moppen zouden vertellen. Voor de douchezangers onder ons, mensen met een vriendelijke persoonlijkheid zouden vaker zingen in de douche.

Wat het nut was van dit Brits onderzoek? Daar hebben we het raden maar who cares? Wij voelen ons alvast aangesproken en miljaardedju, dat vinden wij godverdoemme heel erg!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Klaar voor 'The Juicy Revolution' ?

Ja, we weten het, bij Whatmatters zijn we veel te weinig bezig met onze ...

Vitamin Well, het beste van Zweden

Maandag, de dag dat we ons bij Whatmatters voldoende dienen te hydrateren. Recupereren van ...

Zo maak je van seks met ijsblokjes een succes!

Op de Whatmatters redactie zijn er rond seks weinig taboes. Van kinderen en dieren ...