Loop jij wel eens vloekend naakt rond? Dan ben jij intelligent!

Godverdomsemiljaardepotvolkoffieshit…ontkennen heeft geen zin, wij vloeken op onze redactie meer dan ons lief is. Komt er ook nog bij dat wij totaal geen probleem hebben met naakt en wij wel eens zonder verpinken in ons adamskostuum door de gangen rondhozen. Nu ja, we hebben altijd het gedacht dat we een beetje raar waren maar nu blijkt dit alvast niet het geval te zijn, integendeel!

En ja, wat zijn we blij én verrast. Onderzoekers van de universiteit van Rochester ondervroegen ongeveer een duizendtal proefkonijnen over 400 typische gedragingen. Daaruit bleek dat de intelligente mensen meer zouden vloeken en vaker naakt zouden rondlopen thuis. Daarnaast ontdekten ze ook dat extraverte personen vaker vuile moppen zouden vertellen. Voor de douchezangers onder ons, mensen met een vriendelijke persoonlijkheid zouden vaker zingen in de douche.

Wat het nut was van dit Brits onderzoek? Daar hebben we het raden maar who cares? Wij voelen ons alvast aangesproken en miljaardedju, dat vinden wij godverdoemme heel erg!

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Tinder binnenkort ook op desktop!

Er is fenomenaal nieuws voor de vrijgezellen onder onze lezers! Tinderen kan binnenkort ook ...

Met deze 5 tips maak je van een onenightstand een succes!

Een onenightstand, allemaal goed en wel, maar hoe pak je dat aan? Je mag ...

10 quick wins naar succes

Snel successen boeken wie wil dat nu niet? Nu is succes sowieso relatief en ...

Hosting door Fraai