Kleur je eigen sneakers in!

Net als ons creatief aangelegd en een passie voor sneakers en kleurtjes? Dan hebben we wat voor jou gevonden! Schoenenmerk Koio pakt immers uit met de Capri Bianco Canvas, een sneaker die je helemaal zelf mag inkleuren!

Kleur je eigen sneakers in

img_7739

Je krijgt een witte sneaker en het is aan jou om deze van je favoriete kleurtjes te voorzien. Wat je erop zet, hoeveel en waar, het ligt allemaal in jouw handen. Wat je krijgt is een Italiaanse sneaker van topkwaliteit en het beste leder, al de rest doe je zelf. Verkloten is geen optie.

De eerste honderd klanten van dit type schoen – overigens geen idee hoever ze nu al zitten – krijgen er stiften bij om zelf mee aan de slag te gaan. Slaag je er niet in via hen stiften te bemachtigen, dan kan je altijd nog je zoon, dochter of nicht overvallen of natuurlijk gewoon naar de supermarkt gaan.

img_7740

De sneakers zelf haal je in huis voor 148 euro, wat al bij al ook nog meevalt. Was creativiteit nooit je sterkste kant en voelde je je altijd al comfortabeler met getallen, dan kan je ze ook gewoon wit laten. Dat gaat niemand je kwalijk nemen en het is misschien nog wel beter dan je kliederwerk.

Bestellen doe je hier

 

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...

Harrys of London pakt uit met nieuwe BOLT sneakers

Ooit als eens van Harrys of London gehoord? Waarschijnlijk niet en dat is oprecht ...

Deze Porsche is pure 'Carporn'!

Die knappe lijn, dat strakke sexy kontje, die fantastisch mooi gevormde koplampen, dat licht ...

Hosting door Fraai