Teaser Foutste Festival Ever! This was Whatmatters @Kamping Kitsch Club XXL!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6dbe
15.000 gekke feestvierders grasduinden afgelopen dagen door hun kleerkast op zoek naar de foutste outfit, om gisteren op Kamping Kitsch Club XXL op te gaan in een volkse massa. De formule, waarbij bezoekers zich in de foutste outfits hijsen, om samen de benen los te gooien op de muziek van diverse ‘volkse’ artiesten, spreekt duidelijk aan. Volgend jaar mikken ze alvast op 30.000 bezoekers…en of dit gehaald zal worden!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6da7

“We hebben in al die jaren niet één flyer of affiche gedrukt, en we hebben ook geen grootse internetcampagne opgezet”, zegt John Noseda, de organisator. “We maken enkel reclame via onze Facebookpagina. Dat betekent dat we onze bezoekers vooral te danken hebben aan mond-aan-mondreclame. De sfeer hier is met geen enkel ander festival te vergelijken. Iedereen is hier gelijk, of je nu dokter bent, of in een fabriek werkt. Hier zijn er géén vips. Dat zorgt voor een zeker gevoel van eenheid, vind ik.”

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6db3

“Ook de artiesten die we telkens op de affiche zetten, spreken aan. Met Get Ready, Jody Bernal, Yves Deruyter, Willy Sommers, Sam Gooris, Gunther D & Skyve, Danzel, Marcel & Vicky, Hot Marijke, zanger Rinus & Romana,… hebben we toch heel wat grote namen in de rangen die garanti instaan voor het betere volksfeest.” Er zijn 8 podia. Eén dj zal een hele dag in de toiletten spelen. “Alles hier gebeurt onder het motto ‘alles kan en alles mag’.” Wij kunnen alleen maar bevestigen dat dit ook zo was!

Wij bij Whatmatters konden niet ontbreken en we zijn gezien, laat dat duidelijk zijn! We stuurden Hans, de man waarmee we in een ver en fout verleden nog bij Clint mee samenwerkten, met zijn mannen Flor en Bert, Mister C., de man die voor ons geen enkele uitdaging uit de weg gaat én Lea Martini, de nieuwste Vlaamse pornokoningin. En hoe het een feest werd waar nog jaren van gesproken zal worden!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6dad

Wij beloofden de grootste fotoreportage van het evenement, awel, jullie krijgen de grootste fotoreportage! Alle aanwezigen die gevonden werden door onze mannen en voor onze lens stonden zullen maandagavond 28 augustus hun foto’s kunnen terugvinden op onze site! Maar voor het zover is, laten we nu alvast, als teaser, een paar foto’s op jullie los! Tot morgen!

yQIVLJg5QdS%nAYjQCJrmA_thumb_6da1

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6dbd

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6dbc

Credits & Special Thanks:
– Team Hans
– Team Mister C

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

CESAR: vegetarisch genieten & interieurshoppen in één

Zaken komen, zaken gaan en zelfs Elvis is niet blijven bestaan, maar dat CESAR ...

The Village: een Belgisch festival nabij Barcelona!

Nu het festivalseizoen écht op gang is getrapt. Iedereen zich weer laveloos heeft gezopen ...

Prettig pittig

Toeristenvallen, eten van matige kwaliteit en soms redelijk verlaten, nee fan van de restaurants ...

Hosting door Fraai