Rapper SKEPTA krijgt zijn eigen Air Max’en

Wie heeft er geen Air Max’en gehad of momenteel in zijn bezit? Wij hopen dat er niet veel vingertjes beneden blijven. Deze classic is een genot om te dragen en onderging de voorbije jaren zoveel metamorfoses, dat er ongetwijfeld een model perfect bij je past.

Inspiratie uit Marokko

Nu komt ook de Brits-Nigeriaanse rapper Skepta met een eigen Air Max 97 sk op de proppen, gebaseerd op zijn tweede thuis Marokko. Tijdens een reis naar Essaouira, een kuststad en hippe bestemming voor rocksterren in de sixties, vond Skepta de kleuren, geluiden en verhalen die zijn Air Max 97 Sk vorm gaven. Hoewel wij liever in Marrakech vertoeven, kunnen we de brave man wel volgen in zijn liefde.

Skepta-Air-Max-97-Ultra-16_native_1600

Bij het ontwerp van de Air Max 97 Sk werd er naar het  Marokkaanse kleurenpalet gegrepen, maar ook naar dat van de Air Tuned Max uit 1999. Dat was de eerste schoen waar Skepta als kleine jongen voor gespaard heeft.

Verder werd er nog op de achterkant Marokkaans getint borduursel toegevoegd en ook de print van de binnenzool is heel bijzonder. Uiteraard is er ook een plaatsje voorzien voor Skepta zijn eigen logo.
Nog even geduld, de Nike Air Max 97 Sk is vanaf 2 september wereldwijd verkrijgbaar bij Nike+ SNKRS, nike.com en een beperkt aantal retailers.

Laat die roebels maar rollen.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

NikeLab meets Olivier Rousteing

Eerlijk van Nike hadden we al gehoord, maar Olivier Rousteing was de Whatmatters redactie ...

Kompany en De Bruyne pronken in nieuw clubkostuum van DSquared2

Voetballend loopt het bij Manchester City niet altijd even lekker. Met 11 punten minder ...

HUTCH pakt stevig uit tijdens het Antwerp Fashion Festival

Dit weekend is het weer feest in Antwerpen. Iedereen met een hart voor fashion ...

Hosting door Fraai