Rapper SKEPTA krijgt zijn eigen Air Max’en

Wie heeft er geen Air Max’en gehad of momenteel in zijn bezit? Wij hopen dat er niet veel vingertjes beneden blijven. Deze classic is een genot om te dragen en onderging de voorbije jaren zoveel metamorfoses, dat er ongetwijfeld een model perfect bij je past.

Inspiratie uit Marokko

Nu komt ook de Brits-Nigeriaanse rapper Skepta met een eigen Air Max 97 sk op de proppen, gebaseerd op zijn tweede thuis Marokko. Tijdens een reis naar Essaouira, een kuststad en hippe bestemming voor rocksterren in de sixties, vond Skepta de kleuren, geluiden en verhalen die zijn Air Max 97 Sk vorm gaven. Hoewel wij liever in Marrakech vertoeven, kunnen we de brave man wel volgen in zijn liefde.

Skepta-Air-Max-97-Ultra-16_native_1600

Bij het ontwerp van de Air Max 97 Sk werd er naar het  Marokkaanse kleurenpalet gegrepen, maar ook naar dat van de Air Tuned Max uit 1999. Dat was de eerste schoen waar Skepta als kleine jongen voor gespaard heeft.

Verder werd er nog op de achterkant Marokkaans getint borduursel toegevoegd en ook de print van de binnenzool is heel bijzonder. Uiteraard is er ook een plaatsje voorzien voor Skepta zijn eigen logo.
Nog even geduld, de Nike Air Max 97 Sk is vanaf 2 september wereldwijd verkrijgbaar bij Nike+ SNKRS, nike.com en een beperkt aantal retailers.

Laat die roebels maar rollen.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Het perfecte eindejaarsgeschenk voor bezige mannen

Over Suitcase hebben we al eerder geschreven, dat lees je hier! Is het al ...

Het lief van topreisfotograaf Ollie Reimann mag gezien worden.

Zijn het de mooie plaatjes van zijn reisdocumentaire of zijn het gewoon de plaatjes ...

8 paar schoenen die je in je kast moet hebben!

Een schoen maakt je outfit af, geloof ons maar! Maar hoor jij de verkoopster ...