Nieuw mannen hotspot in Gent: Lost in Pablos

Lost in paradise, was me bekend, maar sinds kort kunnen we daar ook Lost in Pablos aan toevoegen. Het gaat hier om een nieuwe Gentse mannenwinkel, waar je unieke, jonge merken gecombineerd worden met personal styling. Misschien wel echt een paradijsje dus!

Op 1 september opent deze winkel in de Onderstraat in Gent de deuren en je kan er terecht om heel wat hippe labels te ontdekken. Van maatpak tot sneaker en accessoires tot knitweard, de man vindt er alles om zijn garderobe te vullen.

Zaakvoerster Lisa Deridder heeft al meer dan 13 jaar ervaring in fashion en kunt dus het klappen van de zweep. Ze zweert bij unieke merken, toffe prints en bijzondere stoffen en maakt er een zaak van heren van kop tot teen te kleden. Merken? Livid, Johnnylove, Loake en Bob Carpenter zijn er maar enkele van.

Je kan er dus overduidelijk terecht voor casual terecht, maar als je op zoek bent naar een maatpak dan is dit ook het perfecte adresje. Een hele waaier aan Belgische merken leveren de accessoires en je kan er als man dan ook je hartje ophalen.

Een adresje om te onthouden en te ontdekken!

Website

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De nieuwe luxe New Balance 247

Een nieuw jaar, daar horen nieuwe sneakers bij. Altijd! En het eerste paar dat ...

Komono verovert de wereld

Komono, moeten we je het merk nog voorstellen? Anton Janssens en Raf Maes, de ...

Schoenen voor spionnen van Oliver Sweeney

Ben je op zoek naar een bijzonder paar schoenen? Een paar schoenen waar een ...

Hosting door Fraai