FIFA 18, De eerste beelden!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6d70

Gamefanaten, deze week is het in Keulen te doen! Als je iets of wat op de hoogte wil gehouden worden over het nieuwste gamenieuws, reviews, etc., dan is Gamescom 2017 de place to be! Hier werd onder andere de eerste trailer van FIFA 18 gelanceerd, je weet wel, misschien wel het bekendste game van EA Sports!

BTW, slecht nieuws voor Cristiano-haters want zij gaan een lang FIFA-seizoen tegemoet. CR7 staat  namelijk behoorlijk centraal in het nieuwe deel van de game. Gelukkig zijn er ook nog cameo’s van Neymar, Pogba, Griezmann en zullen onze Duivelse sterren als Hazard, Courtois, Lukaku en Driesje Mertens ook wel een mooie rol bedeeld krijgen.

De eerste trailer belooft alvast veel goeds. Bij EA zijn ze niet alleen aan de slag gegaan met de voetbalkunstenaars, neen, ook de trainers en het publiek hebben een flinke boost gekregen. Eind september is de release gepland, en dit zoals steeds voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Wij kunnen alvast niet meer wachten!

Foto’s: EA

Tags:

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

De Foldimate vouwt je was!

Als man alleen? Nog geen vriendin kunnen strikken? Kan gebeuren (nog) niet panikeren. Geregeld ...

Een 'cool' VW-busje voor thuis!

Drinken en rijden gaan niet samen. Het is dus bijgevolg not done de hele ...

iPhone 7 komt met nieuw fris lentekleurtje

Het gras begint terug te groeien, de eerste bloemetjes komen voorzichtig de eerste zonnestralen ...