Zweedse zangeres Tove Lo ging naakt tijdens Pukkelpop!

Moeten we Tove Lo nog voorstellen? Deze Zweedse singer-songwriter en popprinsesje van 29 die met ‘Stay High’ een wereldhit te pakken had, is een graag geziene gaste op verschillende festivals en ze wordt dan ook niet voor niets de nieuwe madonna genoemd. Afgelopen weekend stond ze op Pukkelpop en deze passage liet alvast niemand onberoerd. In een zilverkleurige broek en een Britney Spears-truitje ‘netjes’ boven de navel zong ze complexloos over masturberen, greep ze ongegeneerd in haar kruis, betaste haar boezem en flashte ze zelfs even met haar borsten, dit tot groot jolijt van de vele jongedames die in de nek kropen van de jongeheren en gewoon zelf de BH uittrokken.  Nooit van mijn leven heb ik zoveel ontblote boezems op een festival bij elkaar gezien. We zagen dat het goed was!

Helaas zijn er hiervan nog geen beelden. Gelukkig stond ze vorige week op Lollapalooza, een festival in Chicago en oefende ze daar haar kunstjes alvast in voorbereiding van Pukkelpop. Voor zij die enkel snel de beelden willen zien en niet de hele song, vanaf 2min50 begint ze eraan! Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

#womanspreading, het nieuwe ‘dingetje’ op Instagram

Een Instagramstormpje op tijd en stond, niks mis mee. Met de #womanspreading is er ...

De meest sexy vrouw ter wereld is…Hailey Baldwin!

Wij hebben niets tegen lijstjes…integendeel. En nog minder als het gaat om lijstjes die ...

Emily van Tongeren: Miss Talent en wij weten waarom!

Miss Nederland, ja, dat stelt nog wat voor. Misschien moeten we daar in België ...