2 makkelijke manieren om rijk te worden

Makkelijk rijk worden? Het kan! Met een beetje creativiteit en durf speelden onderstaande rekels het alvast klaar om rijk te worden. Als zij het kunnen, dan jij ook. Heb je een (andere) makkelijke manier gevonden, laat het ons dan zeker weten. Want ja, wij schrijven graag stukjes, maar als we moeten kiezen tussen dat of languit luieren onder een palmboom, dan weten we het wel. Hieronder alvast 2 opvallende manieren om op een makkelijke manier rijk te worden.

Begin met knuffelen

Jackie Samuels is professioneel knuffelaarster. The Snuggery – zo heet haar bedrijfje – geeft wildvreemde knuffels tegen betaling. Niet meer of niet minder. Het gaat om de helende lichaamswarmte en ze beoefent deze job gewoon in haar flat in New York. 45 minuten knuffelen kost je overigens 50 dollar en vooral ouderen blijken er nood aan te hebben.

Ook een nachtje knuffelen is mogelijk en daar tel je 425 dollar voor neer. Jackie komt dus prima rond als professioneel knuffelaarster. Wil je door 2 vrouwen tegelijkertijd geknuffeld worden? Dat kan ook! Ze werkt immers samen met Colleen. Iedereen heeft af en toe toch wel eens nood aan een lekkere knuffelsandwich?!

slide_261118_1718005_free

Ga seksspeeltjes testen

Nu is deze markt wel wat groter voor vrouwen dan voor mannen, maar je kan het maar proberen. Nat Garvey test voor de seksspeeltjeswinkel Passion namelijk de speeltjes. Vibrerende eitjes, geishaballen en tepelklemmen, het gaat eerst door haar handen en soms in haar, soit … Afgelopen jaar testte ze meer dan 1.000 speeltjes, waarmee ze ruim 30.000 dollar verdiende, gewoon in haar nest.

Ze omschrijft haar baan alvast als de beste ter wereld!

nintchdbpict000262797122

Andere manieren waar mensen geld mee verdienen en eigenlijk geen hol moeite voor moeten doen? Enzo Knol, een Nederlandse vlogger verdient pakken poen door enkel maar YouTube video’s over zichzelf te maken, In de Verenigde Staten zijn er mensen die voor jou gaan aanschuiven en Kevin Ham uit Canda heeft maar liefst 300.000 websites met de extensie .cm vastgelegd. Deze rekel verdient vervolgens geld aan de advertenties die op deze pagina’s staan, terwijl de bezoekers beseffen dat ze een tikfout hebben gemaakt.

Bron: Panorama

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Sponser

Dit vind je misschien ook leuk

Alleen vandaag! Max 30€ voor een vliegticket bij Ryanair!

Geloof het of niet, het zijn zotte uren bij Ryanair. Ben je nog van ...

Een 'cool' VW-busje voor thuis!

Drinken en rijden gaan niet samen. Het is dus bijgevolg not done de hele ...

De urban cycle chique van Bicyclette

Dat fietsen hip is en zeker de kledij bewijzen de labels die uitpakken met ...