Saint Laurent JOE Sneakers, een must have!

Eerlijk, wij zijn meestal super tevreden over Nike, Adidas en ja zelfs Puma sneakers. Maar soms mag het net een tikkeltje meer zijn. Gelukkig pakken ook de grote luxemerken van deze wereld tegenwoordig geregeld uit met sneakers.

http-hypebeast.comimage201708saint-laurent-side-scribble-sneakers-03

Saint Laurent kan natuurlijk niet achterblijven en pakt uit met een wel heel fijne sneaker, waar je credibiliteit mee op de straat overeind blijft, maar je ook een statement mee kan maken bij je rijke vriendjes. De JOE SNEAKER lijkt wel volgeschreven, maar laat nu net dat deel van de uitstraling deze sneaker zo populair maken.

Met de tekst “1971 Bad Lieutenant”, een zin die blijkbaar uit een song komt, op de zool, brengen ze in elk geval een eyecatcher op de markt. Deze tekst vind je overigens terug op de zwarte, de zwarte/tijgerprint en cognac exemplaren, terwijl de tekst “Smoking forever” de witte siert. Als je kan, haal ze alle 4 in huis!

Uiteraard werd enkel het beste leder gebruikt door het Franse luxehuis, is er ook suède voorzien en ook de zool is ongetwijfeld handgemaakt. Kostprijs van deze pareltjes? Ongeveer 795 dollar, begin maar al te sparen, ze zijn het waard!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

ace & tate, betaalbare brillen

Een bril kan je look maken of kraken. Waar je vroeger de keuze had ...

Schoenen voor de dandy

Fijne stappers vinden om te dragen, geen sinecure! Omdat we niet altijd op sneakers ...

De 'Poor Man Suits' van Bonne Life!

Op zoek naar een strak pak, maar wil je er geen fortuin aan uitgeven? ...

Hosting door Fraai